Mijn Tickets
Kleiner Groter
TOTAAL
CONCERT
DANCE
THEATER
SPEC. EVENTS
TH. ACHTEROM
ALLE
  JAN
FEB
MRT
APR
MEI
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
VR
21 DEC
2012

Locatie:
Vorstin
SEVENELEVEN XL

SevenEleven is de hardste avond in heel 035. House, hiphop, moombahton, r&b, trap, electro, classics, dubstep, een boel drank en een boel sexy mensen.
We gaan alweer beginnen aan de 4e editie, met meteen een kleine waarschuwing, want op eentje na waren alle voorgaande edities uitverkocht. Dus als je zeker wil zijn van een avondje stuk gaan; koop je kaartje vooraf, of kom een beetje op tijd!


Volgens de Maya's betekent 21 December 2012 het einde van de wereld. Of ze gelijk gaan hebben zien we dan pas, maar wij nemen alvast maatregelen. Want als de wereld stopt moet er feest komen. Het laatste feest ooit. En hoe ga je dat nou vieren? Nou, door zo hard mogelijk te gaan natuurlijk. All out XL extra large. Party like it's 1999 in 2012. Doen wat je wil want het maakt toch niets meer uit. Hard gaan zonder kater, kleren uit zonder boze moeders aan de lijn. Fuck wijsheid of jezelf gedragen omdat je morgen moet werken, het is het eind van de wereld!

Om de Vorstin voorgoed af te breken hebben we zoals elke editie weer een bijzondere headliner:
Niemand minder dan VATO GONZALEZ & MC TJEN komen ons hoogstpersoonlijk beschermen tegen alle ellende die zich de 21e schijnt te gaan afspelen buiten. Gewapend met ladingen Dirty House gaan ze tekeer tegen die vuile doomsday apocalypse. Een introductie of promotieverhaaltje over wie ze verder zijn gaan we niet aan beginnen. Je weet wie deze boys zijn, een van Hollandsch populairste acts, ze staan al jaren aan top of de game. Dus wij houden het lekker simpel; voor deze entreeprijs zie je ze nergens van zo dichtbij.

SevenEleven is het thuisfeest van de MIGHTYFOOLS. Als een van Nederlands' betere exportproducten reizen ze al jaren de wereld over om op alle festivals en in alle clubs te draaien. Nu je dit leest zijn ze op toer in Australie (ja, daar schijnt de zon wel) maar ze zullen op tijd terug zijn om hun verzamelde partyervaring te bundelen tot 1 pure lazerstraal om de wereld te redden van de ondergang. 

Vaste smooth ass ginger BOEHMER warmt zoals elke editie de zaal weer op met heerlijke r&b classics die je al vergeten was maar toch nog kan meebrullen, opbouwend naar van die franse sexy house. Wat al die rokende nonchalante dj's uit Parijs altijd draaien zegmaar. En dat dan in Hilversum. Door een Hagenees. Die trouwens bekend is van remixes voor oa Yellow Claw en organisator van de legendarische Kruipend Naar Huis avonden.

De schuddende billen op het grote scherm zijn ook weer terug. Zoals elke SevenEleven is onze resident VJ, de billenman JOEL GIBBS er ook weer. De enige VJ in Nederland die schaamteloos zijn privecollectie vieze filmpjes op een beamer zet.

Hoe ging het er de vorige keer ook alweer aan toe? Zo dus!
OPEN: 23.00 / AANVANG: 23.00 / VVK: €8,50 / DEUR: €8,50
oefenstudios
oefenstudios
MUZIKANTENBANK / OEFENRUIMTES
Login of registreer je band.
VORSTIN GLOSSY GRATIS VERKRIJGBAAR

Het gaat snel met onze Vorstin. De fusie met Theater Achterom en Podium de Vorstin, de samenwerking met RTL Nederland, nieuwe programma ideeën. Alle reden om ons publiek daarover bij te praten. Dat doen we doormiddel van een gratis glossy.

Geen klassieke theatergids maar een tijdschrift die iedereen de mogelijkheid biedt om achter de schermen te kijken

Het magazine is vanaf deze week verkrijgbaar bij de kassa van de Vorstin en op verschillende locaties in Hilversum. Lees er alvast meer over in de Gooische Tam Tam


TICKETVEROOP NIEUW SEIZOEN

VVK tickets voor het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan! Vanaf vandaag zijn ook alle tickets voor voorstellingen in Theater Achterom te koop via www.deVorstin.nl en aan de kassa van Podium de Vorstin.


CREW MEMBER GEZOCHT!

Meld je aan als crew member!
Lijkt het je wat om een deel uit te maken van ons team? Klik HIER voor meer informatie!

BETAAL DE ECHTE PRIJS VOOR JE TICKET!

Podium de Vorstin steunt weetwaarjekoopt.nl!
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt.

Dus, weet waar je de echte prijs voor je ticket betaalt! Klik HIER


PINNEN OF CASH?

In het Podium-café en bij het ticketoffice kan met contant geld of met pin betaald worden.  In de concertzaal kan alleen met contant geld betaald worden. Pinnen is mogelijk bij de pinautomaat bij de entree van de Vorstin (naast de lift)


One2Ad_com
http://t.co/RiI1C4gcgo wenst u een fijne Kerst en een succesvol 2015. @interiabv @funkyfreshmuzik @devorstin http://t.co/UylmfI1pAD
5 hours ago
Roads To Roam
Topavond gehad als support van @OnlySevenLeft wat een geweldig publiek! Dankjulliewel! @deVorstin http://t.co/35oxDZja4B
7 hours ago
Henry
Bandje krijgen omdat ze twijfel hebben bij je leeftijd om drank te halen, @deVorstin zo'n eerste keer bij jullie maakt dat nog beter.
9 hours ago
D.Y.W.2.K The Music!
Bandje krijgen omdat ze twijfel hebben bij je leeftijd om drank te halen, @deVorstin zo'n eerste keer bij jullie maakt dat nog beter.
9 hours ago
Nic Quinn
#OnlySevenLeft #band #lastshow #thefinaltour #devorstin #hilversum #soldoutshow #awesome #dutch… http://t.co/L1IcXKXR8c
12 hours ago
HIGHLIGHTS


HILVERSUM GASTSTAD VAN DE TOP 2000

Hilversum is dit jaar voor het eerst de gaststad van het grootste radio-, televisie- en muziekevenement van Nederland: de Top 2000!

Route 2000

De route 2000 kunt u wandelen / fietsen. Zo komt u langs alle deelnemers. U kunt ook vanuit Beeld en Geluid lopen richting het Centrum van Hilversum. Dit is ca. 10 minuten.
 
Download de ‘Mediastad Events App’ in de Play Store of App Store en bekijk het Route 2000 programma razendsnel op je telefoon!


Kijk voor meer informatie op: www.route2000.nl
 

WINTERCIRCUS HILVERSUM 2014


Een verrassende show met grote circusartiesten waarin Hans Kazàn centraal staat, te zien in Hilversum! Kaarten koop je aan de kassa van Podium de Vorstin.
Weet%20waar%20je%20koopt
eTurn%20Internet%20Services