Mijn Tickets
Kleiner Groter
TOTAAL
CONCERT
DANCE
THEATER
SPEC. EVENTS
TH. ACHTEROM
ALLE
  JAN
FEB
MRT
APR
MEI
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
ZA
23 MRT
2013

Locatie:
Vorstin
Hallo Venray

Deze productie is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Entreekaarten die al zijn gekocht blijven geldig,  binnenkort meer informatie!
OPEN: 20.00 / AANVANG: 20.30 / VVK: €12,00 / DEUR: €12,00
ZA
23 MRT
2013

Locatie:
Vorstin
HALLO VENRAY
VERPLAATST NAAR NADER TE BEPALEN DATUM

Deze productie is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Entreekaarten die al zijn gekocht blijven geldig,  binnenkort meer informatie!
OPEN: 20.00 / AANVANG: 20.30 / VVK: €12,00 / DEUR: €12,00
oefenstudios
oefenstudios
MUZIKANTENBANK / OEFENRUIMTES
Login of registreer je band.
VORSTIN GLOSSY GRATIS VERKRIJGBAAR

Het gaat snel met onze Vorstin. De fusie met Theater Achterom en Podium de Vorstin, de samenwerking met RTL Nederland, nieuwe programma ideeën. Alle reden om ons publiek daarover bij te praten. Dat doen we doormiddel van een gratis glossy.

Geen klassieke theatergids maar een tijdschrift die iedereen de mogelijkheid biedt om achter de schermen te kijken

Het magazine is vanaf deze week verkrijgbaar bij de kassa van de Vorstin en op verschillende locaties in Hilversum. Lees er alvast meer over in de Gooische Tam Tam


TICKETVEROOP NIEUW SEIZOEN

VVK tickets voor het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan! Vanaf vandaag zijn ook alle tickets voor voorstellingen in Theater Achterom te koop via www.deVorstin.nl en aan de kassa van Podium de Vorstin.


CREW MEMBER GEZOCHT!

Meld je aan als crew member!
Lijkt het je wat om een deel uit te maken van ons team? Klik HIER voor meer informatie!

BETAAL DE ECHTE PRIJS VOOR JE TICKET!

Podium de Vorstin steunt weetwaarjekoopt.nl!
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt.

Dus, weet waar je de echte prijs voor je ticket betaalt! Klik HIER


PINNEN OF CASH?

In het Podium-café en bij het ticketoffice kan met contant geld of met pin betaald worden.  In de concertzaal kan alleen met contant geld betaald worden. Pinnen is mogelijk bij de pinautomaat bij de entree van de Vorstin (naast de lift)


MusicMakesMeHappy.nl
Inner Ear Media sprak met @Jay_Nash voor de show in @deVorstin http://t.co/sRQnXedlPo . Lees hier het verslag @innerearmedia
12 hours ago
yvonneponne
@NPORadio2 op zoek naar de agenda van #muziekcafe was eerder een pagina van en ook niet op de site van @deVorstin te zien #help #dtv
1 day ago
MusicMakesMeHappy.nl
Gezellig volle bak bij het optreden van @Jay_Nash in @deVorstin - #Hilversum. http://t.co/YYDrvjGHF5
2 days ago
Wim de Koning
Ja het kan echt backstage sjoelen bij @deVorstin met @Jay_Nash & @MusicHappyNL http://t.co/Pvme8eISoU
2 days ago
Wim de Koning

2 days ago
HIGHLIGHTS


Weet%20waar%20je%20koopt
eTurn%20Internet%20Services