Mijn Tickets
Kleiner Groter
INVALIDE BEZOEKERS

VOORZIENINGEN INVALIDE BEZOEKERS

Podium de Vorstin is goed toegankelijk voor invalide bezoekers. Wanneer je een kaartje gekocht hebt is het goed even te bellen i.v.m. speciale wensen betreffende een plaats.

Podium de Vorstin beschikt over een invalidentoilet op verdieping -1 en een lift. Toegang hiertoe verkrijg je met een speciale sleutel die tegen een borg van € 20,00 af te halen is. Wij adviseren vooraf telefonisch contact op te nemen met Podium de Vorstin, zodat wij je voor de voorstelling of concert de sleutel kunnen overhandigen. Bij verlies van de sleutel krijg je de borg niet retour. 

Mocht je verder vragen hebben kun je mailen naar publiciteit@deVorstin.nl  bellen naar 035 - 621 58 41.

oefenstudios
oefenstudios
MARTINE & REMKO BEKEND VAN KOEFNOEN

Na hun juichend ontvangen debuutvoorstelling Hulphond wisten (Remko) Vrijdag en (Martine) Sandifort het: En nu door! Dat deze twee alleskunners de lach aan hun kont hebben, weten we natuurlijk al jaren en ook in Löyly zult u zeker weer een stortvloed aan gemankeerde en absurde types te zien krijgen. Klik hier voor meer info.

VORSTIN GLOSSY GRATIS VERKRIJGBAAR

Het gaat snel met onze Vorstin. De fusie met Theater Achterom en Podium de Vorstin, de samenwerking met RTL Nederland, nieuwe programma ideeën. Alle reden om ons publiek daarover bij te praten. Dat doen we doormiddel van een gratis glossy.

Geen klassieke theatergids maar een tijdschrift die iedereen de mogelijkheid biedt om achter de schermen te kijken

Het magazine is vanaf deze week verkrijgbaar bij de kassa van de Vorstin en op verschillende locaties in Hilversum. Lees er alvast meer over in de Gooische Tam Tam


TICKETVEROOP NIEUW SEIZOEN

VVK tickets voor het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan! Vanaf vandaag zijn ook alle tickets voor voorstellingen in Theater Achterom te koop via www.deVorstin.nl en aan de kassa van Podium de Vorstin.


CREW MEMBER GEZOCHT!

Meld je aan als crew member!
Lijkt het je wat om een deel uit te maken van ons team? Klik HIER voor meer informatie!

BETAAL DE ECHTE PRIJS VOOR JE TICKET!

Podium de Vorstin steunt weetwaarjekoopt.nl!
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt.

Dus, weet waar je de echte prijs voor je ticket betaalt! Klik HIER


PINNEN OF CASH?

In het Podium-café en bij het ticketoffice kan met contant geld of met pin betaald worden.  In de concertzaal kan alleen met contant geld betaald worden. Pinnen is mogelijk bij de pinautomaat bij de entree van de Vorstin (naast de lift)


Just Laura :)
@deVorstin B-@BBraveOfficial BIJ JULLIE WAS GEWELDIG
10 hours ago
Podium de Vorstin
#ChiColtrane @deVorstin na 23.00u afterparty
10 hours ago
Lydia
devorstin's photo http://t.co/h5itSiUApn
13 hours ago
Beatnik Fandango
Nu aan het editten aan een filmpje van ons optreden in #deVorstin #Hilversum afgelopen zaterdag. http://t.co/EPJbEdtqVf
1 day ago
Podium de Vorstin
Bevestigd #Charlyluske gastartiest @DesrayNL zondag 2 nov #deVorstin
1 day ago
HIGHLIGHTS

ZER00’S HEROES


MARTINE SANDIFORT & REMKO VRIJDAG: LÖYLY


Weet%20waar%20je%20koopt
eTurn%20Internet%20Services