Mijn Tickets
Kleiner Groter
OEFENRUIMTES / MUZIKANTENBANK

RESERVEER EEN OEFENRUIMTE

Om online een oefenruimte te kunnen reserveren, moet je eerst ingeschreven staan in de muzikantenbank. Het inschrijven is een eenmalige handeling, daarna kan je gelijk inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord om een oefenruimte te reserveren. Het is belangrijk de juiste gegegevens in de muzikantenbank achter te laten.

 

 

Hier rechts kan je gelijk beginnen met inschrijven!

 

 


Let op:
Online reserveren werkt alleen voor de avond blokken (17:00 – 20:00 en 20:00 – 23:00). Als je een van de twee andere blokken (10:00 – 13:00 en 13:00 – 16:00) wil reserveren moet dit via oefenruimtes@devorstin.nl. Telefonisch boeken is niet mogelijk!!!

Klik HIER
om het reglement voor gebruik van de oefenruimtes te lezen

Klik HIER
voor de prijslijst van de oefenruimtes

Buiten het feit dat je op deze manier makkelijk en snel online een oefenruimte kan reserveren is de muzikantenbank ook de plek waar je als (Gooise) muzikant te vinden moet zijn. Programmeur Kevin Bonet neemt regelmatig een kijkje om hier het nieuwste talent van het Gooi te ontdekken!

Wacht dus niet langer en laat je zien! Ook als je geen gebruik wil maken van de oefenruimtes.

Voor bezichtigingen van de oefenruimtes kunt u een afspraak maken via oefenruimtes@deVorstin.nl. Dit is telefonisch helaas niet mogelijk. Bezichtigingen zullen plaatsvinden in de avonduren (tussen 20.30u en 23.00u). 

oefenstudios
oefenstudios
MUZIKANTENBANK / OEFENRUIMTES
Login of registreer je band.
NIEUW 
BOUNZE
GOUDA, HOLLAND - 2014

GEAR
HILVERSUM, NEDERLAND - 2010

THE CASBAH
AMSTERDAM, NEDERLAND - 2014

OYNK
HILVERSUM, NEDERLAND - 2000

BAD CHEMISTRY
ALMERE, NEDERLAND - 2012