De muzikale en theaterale Vorstin glossy is uit!


Mijn Tickets
Kleiner Groter
TICKETS

TICKET INFO

Koop je tickets online!
Voor alle concerten, theatervoorstellingen en dancefeesten bij Podium de Vorstin kun je rechtstreeks tickets kopen via de agenda van onze website. Als je nog geen account hebt kun je deze hier aanmaken: www.devorstin.nl/mijntickets . NB. je persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook kunnen (en willen) wij je Facebook gegevens niet gebruiken.
Nu kun je in de Agenda jouw tickets gaan bestellen en afrekenen. Je betaalt bij Podium de Vorstin altijd veilig met iDeal. Nadat je hebt afgerekend, krijg je een melding of de koop is gelukt. De tickets vind je direct in je mailbox. Bewaar de mail goed en stuur deze, om misbruik te voorkomen, nooit door!
Je kunt je ticket uitprinten of op je smartphone meenemen; bij de Vorstin scannen we de barcode op je ticket of op je telefoon. Je kunt dan direct doorlopen zonder langs de kassa te gaan.

We raden je overigens wel aan om toch een ticket uit te printen want hoewel onze scanners streepjescodes kunnen lezen vanaf de meeste mobiele telefoons kan een kras op het scherm, weigerende internetverbinding of lege batterij voor problemen zorgen. Als een ticket niet gescand kan worden kunnen we je niet doorlaten.
Met alleen je transactienummer kun je ook bij de kassa jouw ticket laten uitprinten, maar dan moet je je wel kunnen legitimeren!

Let op
- Op alle aankopen bij de Vorstin zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.
- Je kunt bij Podium de Vorstin geen tickets reserveren.
- Soms zijn er naast staanplaatsen ook zitplaatsen, maar deze zijn dan beperkt beschikbaar (dus kom op tijd).
- Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen. Het gebeurt helaas te vaak dat mensen voor de zekerheid alvast tickets kopen en uiteindelijk toch niet gaan. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen kun je restitutie krijgen.
- Na het plaatsen van je tickets in de winkelwagen heb je 10 minuten de tijd om deze af te rekenen. Daarna komt de bestelling te vervallen en zal je de deze opnieuw moeten plaatsen om ze te kunnen afrekenen.
- Als je geen tickets online wilt kopen kun je ook tickets kopen aan de kassa; zie hieronder voor onze voorverkoop.
- De kosten voor een ticket in de voorverkoop of aan de deur zijn meestal hetzelfde, tenzij expliciet anders is aangegeven.
- De ticketprijzen aangegeven op de website gelden voor alle leeftijden (dus bij kindervoorstellingen gelden ook voor de kleintjes dezelfde prijzen).
- Bij theatervoorstellingen gaat de kassa weer dicht dirèct na aanvang van de voorstelling. Zorg dus dat je op tijd bent.
- Dringende vragen over tickets kun je mailen naar tickets@deVorstin.nl


Geen tickets ontvangen?
Heb je geen tickets ontvangen? Staan ze misschien in je ongewenste emailmap? Of heb je je mail met de tickets per ongeluk weggegooid? Geen nood!
Je kunt altijd je tickets opnieuw naar je emailadres sturen; zie voor meer info hieronder bij 'Jouw account'.
Heb je echt geen tickets op jouw account ontvangen maar wèl betaald; dan heeft de betaling hoogstwaarschijnlijk te lang geduurd, hierdoor is de sessie dan verloren gegaan. De tickets worden dan niet langer vastgehouden maar je betalings-sessie is wel gewoon doorgegaan.
Neem in dat geval het betaalbewijs van je bank mee naar de kassa of vermeld je transactienummer bij de kassa. Het transactienummer vind je op je bankafschrift: het is de eerste cijferreeks na het woord "Omschrijving". En vergeet vooral je legitimatie niet mee te nemen om te laten zien aan de kassa!

Voorverkoop aan de kassa van Podium de Vorstin of bij Platenhuis ’t Oor
Ook aan de kassa van Podium de Vorstin kun je tickets kopen. Bij onze ticketoffice kun je contant betalen, met pin of zelfs met de Podium Cadeaukaart.
Onze kassa is geopend op:
- dinsdag 14.00-18.00
- woensdag 10.00-18.00
- donderdag 10.00-18.00
- vrijdag 10.00-20.00
En natuurlijk op de dagen dat de kassa ook al geopend is voor een voorstelling (dus bijv ’s avonds of in het weekend; maar let op: dus niet bij een gratis voorstelling!).
Bovendien kun je voor tickets van onze concerten ook nog terecht bij ons andere voorverkoopadres: Platenhuis ’t Oor, Leeuwenstraat 44 in Hilversum. De openingstijden vind je hier: http://www.platenhuis-het-oor.nl

Jouw account
Wil je gegevens van je account veranderen? Log dan in op http://www.devorstin.nl/mijntickets en klik op jouw emailadres (naast "Welkom"). Hier kun je dan bijvoorbeeld je wachtwoord veranderen of je emailadres veranderen.
Ook kun je hier vanuit jouw Bestelhistorie tickets die je eerder hebt gekocht opnieuw naar je emailadres sturen. Ideaal dus als je een verkeerd emailadres had opgegeven of je de tickets kwijt bent.

PODIUM Cadeaukaart
De Vorstin accepteert de PODIUM Cadeaukaart (de opvolger van de Theater- en Concertbon) als betaalmiddel. Met de PODIUM Cadeaukaart kun je tickets kopen voor alle programma’s in de Vorstin. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is in één keer of in delen te besteden.
Kijk voor meer info over de PODIUM Cadeaukaart opwww.podiumcadeaukaart.nl

Tip:  ook kun je bij de Vorstin een PODIUM Cadeaukaart kopen om als cadeau weg te geven, want wat is er nou leuker dan een gezellig avondje uit aan iemand cadeau te doen?

CJP
Podium de Vorstin biedt structureel korting aan CJP-houders. CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) is een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar die o.a. korting geeft bij bioscopen, festivals, musea en theaters.
Op vertoon van je CJP-pas betaal je bij bezoek aan de Vorstin altijd 1 euro minder!
Kijk voor meer informatie over CJP op www.cjp.nl.

Cultuurkaart
Podium de Vorstin accepteert de Cultuurkaart als betaalmiddel. Leerlingen kunnen aan de kassa van de Vorstin betalen met hun Cultuurkaart. CKV-docenten en -coördinatoren kunnen met een betaalorder via www.cultuurkaart.nl een klassikale betaling doen.
Aangezien de cultuurkaart ook geldt als CJP zijn bovengenoemde CJP kortingen van toepassing op vertoon van de Cultuurkaart.
Kijk voor meer informatie over de Cultuurkaart op www.cultuurkaart.nl

oefenstudios
oefenstudios
OPENINGSTIJDEN VORSTIN ZOMER

De Vorstin is met zomerstop vanaf maandag 14 juli t/m zondag 17 augustus. In deze periode is er geen programma. Wel zijn wij gewoon bereikbaar tijdens kantoortijden.
 
Onze ticketoffice is gesloten vanaf maandag 30 juni t/m maandag 1 september. Maar u kunt uw tickets voor de Nieuwe Podium de Vorstin natuurlijk wel online blijven bestellen.
 
Wij wensen al onze bezoekers en medewerkers een hele fijne en muzikale zomer!
 

VORSTIN GLOSSY IS UIT!

Het gaat snel met onze Vorstin. De fusie met Theater Achterom en Podium de Vorstin, de samenwerking met RTL Nederland, nieuwe programma ideeën. Alle reden om ons publiek daarover bij te praten. Dat doen we doormiddel van een gratis glossy.

Geen klassieke theatergids maar een tijdschrift die iedereen de mogelijkheid biedt om achter de schermen te kijken

Het magazine is vanaf deze week verkrijgbaar bij de kassa van de Vorstin en op verschillende locaties in Hilversum. Lees er alvast meer over in de Gooische Tam Tam


TICKETVEROOP NIEUW SEIZOEN

VVK tickets voor het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan! Vanaf vandaag zijn ook alle tickets voor voorstellingen in Theater Achterom te koop via www.deVorstin.nl en aan de kassa van Podium de Vorstin.


ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND IN STUDIO 21

De grootste Blues Brothers hits van dé Soul Men van de jaren ’80 komen op 5 september voorbij in Studio 21. De originele band van de gelijknamige filmhit verzorgt dan een ultieme jazz –en blues ervaring in Studio 21.
De voorverkoop is gestart.

DROMENLAND FESTIVAL

Het wordt tijd om de bloemetjes buiten te zetten nu de eerste zonnestralen zich langzaam vertonen. Tijd om ons klaar te maken voor het eerste echte Dance Festival van ‘t Gooi. Tijd voor Dromenland Festival!

Op 6 september wordt de Werf 35 in Hilversum helemaal omgetoverd tot een droomwereld met een 3 stages, een dikke line up en bijzonder decor. Klik hier voor meer info


OPENINGSTIJDEN TICKETOFFICE

Tickets zijn overdag te koop aan de kassa van Podium de Vorstin;

Onze kassa is geopend op:
- dinsdag: 14.00 - 18.00
- woensdag: 10.00 - 18.00
- donderdag: 10.00 - 18.00
- vrijdag: 10.00 - 20.00

En verder is de ticketoffice meestal een half uur voor aanvang van een voorstelling of concert geopend (tenzij het een gratis voorstelling betreft).

Extra verkooppunt: Concertkaarten zijn ook verkrijgbaar bij Platenhuis 't OOR in Hilversum (Leeuwenstraat 44, Hilversum).


CREW MEMBER GEZOCHT!

Meld je aan als crew member!
Lijkt het je wat om een deel uit te maken van ons team? Klik HIER voor meer informatie!

BETAAL DE ECHTE PRIJS VOOR JE TICKET!

Podium de Vorstin steunt weetwaarjekoopt.nl!
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt.

Dus, weet waar je de echte prijs voor je ticket betaalt! Klik HIER


PINNEN OF CASH?

In het Podium-café en bij het ticketoffice kan met contant geld of met pin betaald worden.  In de concertzaal kan alleen met contant geld betaald worden. Pinnen is mogelijk bij de pinautomaat bij de entree van de Vorstin (naast de lift)


Podium de Vorstin
Vanavond op Ned2, een reportage over Hans Dorrestijn en zijn ontwikkeling. Mocht je dat leuk vinden, hij staat in 2015 in #deVorstin.
13 hours ago
Jos van Drogen
RT @rondje35 Dan maar 13 sept naar Rondje 35! RT @deVorstin Bosjesfestival 2014 vrijdag en zaterdag uitverkocht!#bosjesfestival #Hilversum
1 day ago
Podium de Vorstin
Win tickets via #fb #deVorstin voor het uitverkochte #bosjesfestival #hilversum
1 day ago
Rondje35
Dan maar 13 sept naar @rondje35! RT @deVorstin Bosjesfestival 2014 vrijdag en zaterdag uitverkocht!#bosjesfestival #Hilversum #deVorstin
1 day ago
Podium de Vorstin
Bosjesfestival 2014 vrijdag en zaterdag uitverkocht!#bosjesfestival #Hilversum #deVorstin
1 day ago
HIGHLIGHTS


Weet%20waar%20je%20koopt
eTurn%20Internet%20Services