Info

Tickets

Tickets voor concerten, dancefeesten en theatervoorstellingen bij Podium de Vorstin kun je rechtstreeks kopen via de agenda op de website, fysiek aan de kassa en bij Platenhuis ’t Oor in Hilversum.

 

Koop je tickets online!
Als je nog geen account hebt kun je deze hier aanmaken.

NB. je persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook kunnen (en willen) wij je Facebook gegevens niet gebruiken.

Nu kun je in de agenda jouw tickets gaan bestellen en afrekenen. Je betaalt bij Podium de Vorstin altijd veilig met iDeal. Nadat je hebt afgerekend, krijg je een melding of de koop is gelukt. De tickets vind je direct in je mailbox. Bewaar de mail goed en stuur deze, om misbruik te voorkomen, nooit door.

Je kunt je ticket uitprinten of op je smartphone meenemen; bij de Vorstin scannen we de barcode op je ticket of op je telefoon. Je kunt dan direct doorlopen zonder langs de kassa te gaan. We raden je overigens wel aan om toch een ticket uit te printen, want hoewel onze scanners streepjescodes kunnen lezen vanaf de meeste mobiele telefoons, kan een kras op het scherm, weigerende internetverbinding of lege batterij voor problemen zorgen. Als een ticket niet gescand kan worden kunnen we je niet doorlaten.
Met alleen je transactienummer kun je ook bij de kassa jouw ticket laten uitprinten, maar dan moet je je wel kunnen legitimeren!

 • Op alle aankopen bij de Vorstin zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te bekijken
 • Je kunt bij Podium de Vorstin geen tickets reserveren.
 • Alle vermelde ticketprijzen zijn inclusief €2,- servicekosten.
 • Bij concerten in onze grote concertzaal zijn er soms naast staanplaatsen ook een beperkt aantal zitplaatsen aanwezig. Kijk voor de zekerheid op de website bij de productie of er zitplaatsen aanwezig zijn.
 • Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen. Het gebeurt helaas te vaak dat mensen voor de zekerheid alvast tickets kopen en uiteindelijk toch niet gaan. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de kosten (excl. de servicekosten) van je ticket retour.
 • Na het plaatsen van je tickets in de winkelwagen heb je 10 minuten de tijd om deze af te rekenen. Daarna komt de bestelling te vervallen en zal je de deze opnieuw moeten plaatsen om ze te kunnen afrekenen.
 • Als je geen tickets online wilt kopen kun je ook tickets kopen aan de kassa; zie hieronder voor onze voorverkoop.
 • De kosten voor een ticket in de voorverkoop of aan de deur zijn meestal hetzelfde, tenzij expliciet anders is aangegeven.
 • De ticketprijzen aangegeven op de website gelden voor alle leeftijden (dus bij kindervoorstellingen gelden ook voor de kleintjes dezelfde prijzen).
 • Bij theatervoorstellingen gaat de kassa weer dicht, direct na aanvang van de voorstelling. Zorg dus dat je op tijd bent.
 • Dringende vragen over tickets kun je mailen naar tickets@devorstin.nl

Geen tickets ontvangen?

Heb je geen tickets ontvangen? Staan ze misschien in je ongewenste e-mailmap? Of heb je je mail met de tickets per ongeluk weggegooid? Geen nood! Je kunt altijd je tickets opnieuw naar je emailadres sturen; zie voor meer info hieronder bij ‘Jouw account’.

Heb je echt geen tickets op jouw account ontvangen maar wel betaald; dan heeft de betaling hoogstwaarschijnlijk te lang geduurd, hierdoor is de sessie dan verloren gegaan. De tickets worden dan niet langer vastgehouden maar je betalings-sessie is wel gewoon doorgegaan.
Neem in dat geval het betaalbewijs van je bank mee naar de kassa of vermeld je transactienummer bij de kassa van de Vorstin. Het transactienummer vind je op je bankafschrift: het is de eerste cijferreeks na het woord “Omschrijving”. En vergeet vooral je legitimatie niet mee te nemen om te laten zien aan de kassa.


Voorverkoop aan de kassa van Podium de Vorstin of bij Platenhuis ’t Oor.

Aan de kassa van Podium de Vorstin kun je tickets kopen. Klik hier voor de openingstijden. Bij de ticketoffice kun je contant betalen, met pin of zelfs met de Podium Cadeaukaart.

Bovendien kun je voor tickets van Podium de Vorstin ook nog terecht bij ons voorverkoopadres:

 • Platenhuis ’t Oor: Leeuwenstraat 44 in Hilversum. Alleen voor concerten. De openingstijden vind je hier.

Jouw account

Wil je gegevens van je account veranderen? Log dan hier in en klik op jouw e-mailadres (naast “Welkom”). Hier kun je dan bijvoorbeeld je wachtwoord veranderen of je emailadres veranderen. Ook kun je hier vanuit jouw Bestelhistorie tickets die je eerder hebt gekocht opnieuw naar je emailadres sturen. Ideaal dus als je een verkeerd emailadres had opgegeven of je de tickets kwijt bent.


PODIUM Cadeaukaart

De Vorstin accepteert de PODIUM Cadeaukaart (de opvolger van de Theater- en Concertbon) als betaalmiddel. Met de PODIUM Cadeaukaart kun je tickets kopen voor alle programma’s in de Vorstin. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is in één keer of in delen te besteden.
Kijk voor meer info over de PODIUM Cadeaukaart op www.podiumcadeaukaart.nl

Tip: ook kun je bij de Vorstin een PODIUM Cadeaukaart kopen om als cadeau weg te geven, want wat is er nou leuker dan een gezellig avondje uit aan iemand cadeau te doen?

CJP
Podium de Vorstin biedt structureel korting aan CJP-houders. CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) is een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar die o.a. korting geeft bij bioscopen, festivals, musea en theaters. Op vertoon van je CJP-pas betaal je bij bezoek aan de Vorstin altijd 1 euro minder!
Kijk voor meer informatie over CJP op www.cjp.nl

Cultuurkaart
Podium de Vorstin accepteert de Cultuurkaart als betaalmiddel. Leerlingen kunnen aan de kassa van de Vorstin betalen met hun Cultuurkaart. CKV-docenten en -coördinatoren kunnen met een betaalorder via www.cjp.nl een klassikale betaling doen.
Aangezien de cultuurkaart ook geldt als CJP zijn bovengenoemde CJP kortingen van toepassing op vertoon van de Cultuurkaart.
Kijk voor meer informatie over de Cultuurkaart op www.cultuurkaart.nl


Download hier de algemene voorwaarden

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur