;

Patat Met: Meis + Stella

Patat Met: Meis + Stella

Maandelijks oogst de Vorstin de lekkerste nieuwe acts uit de Nederlandse bodem. Het vet is warm, de drankjes koud en de artiesten super heet! Voor slechts vijf euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden én krijg je een zak biologische patat. Deze Patat Met is wél goed voor je!

Met deze editie onder andere:

Meis, het soloproject van Aysha de Groot. Ze maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Met hoofdthema ‘isolement’, brengt Meis haar debuut EP ‘Een’, waarin ze een intrigerende balans vindt tussen akoestische instrumenten en elektronische synths en samples. Geïnspireerd door artiesten als Bon Iver, Big Thief, Clairo en St. Vincent, omarmt de EP het wrange en imperfecte. Meis is rauw, soms donker, maar dromerig. Ze twijfelt aan alles, maar grijpt je vast en neemt je mee als ze de weg kwijt raakt en ze laat je niet meer gaan.

Stella sleept je mee door haar melancholische wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachtes. Ze spelen sobere popliedjes met een donker randje, met inspiraties als PJ HarveyMazzy StarNick Cave en Sonic Youth.

Lees meer…


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify