;

Candy Dulfer komt terug naar onze grote zaal

Candy Dulfer komt terug naar onze grote zaal

Afgelopen jaar trad saxlegende Candy Dulfer in het kader van De Vorstin Zomersessies in coronasetting voor 74 personen op in onze grote zaal. Dit najaar komt ze 11 september terug voor een optreden, maar dan nu voor achthonderd man.

Candy staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar band. Ze kan niet wachten om weer op het podium te staan en haar trouwe fans te verwennen met de splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt, en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen van 2020.

Zoals iedereen moest ook Candy al haar plannen noodgedwongen uitstellen toen de pandemie uitbrak. Maar omdat ze daardoor voor langere tijd thuis was – iets wat ze nauwelijks eerder meemaakte in haar lange carrière – had ze tijd om nieuw creatief terrein te verkennen. “Mensen hebben muziek nodig. Als ik hen dat niet kan geven zoals we gewend waren, dan moeten we nieuwe manieren zoeken om te vermaken en troost en liefde te bieden. Dat is waarvoor ik op deze wereld ben, en dat zal ik altijd blijven doen.”

Check hier voor meer info en tickets!


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify