;

De Vorstin sluit tot 1 september naar aanleiding van besluit overheid en RIVM

De Vorstin sluit tot 1 september naar aanleiding van besluit overheid en RIVM

In navolging van de door de overheid aangekondigde maatregelen zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot 1 september 2020 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend vervelend. Kaartkopers die tickets hebben voor een evenement in deze periode ontvangen van ons zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.

We zoeken voor zoveel mogelijk evenementen naar een alternatieve datum, maar het is onvermijdelijk dat enkele evenementen volledig geannuleerd gaan worden. Gezien de omvang van de situatie kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is. Zodra we meer weten over een concert of evenement worden bezoekers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Dit geldt ook voor onze oefenruimtes.

Je begrijpt vast dat dit een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen maar onze website en je mailbox goed in de gaten te houden (check ook je spambox).

We houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. We weten nog niet wat dit zal betekenen voor de doorgang van de programma’s vanaf 1 juni. Tot die tijd kunnen we hier helaas geen uitsluitsel over geven.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanaf thuis. De Vorstin is daardoor verminderd telefonisch bereikbaar. Via onze directe e-mailadressen zijn wij wel bereikbaar.


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify