Coronamaatregelen in De Vorstin

Coronamaatregelen in De Vorstin

Lees hier alles wat je moet weten over hoe we met z’n allen een bezoek aan De Vorstin zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Wat fijn dat we je weer mogen ontvangen in De Vorstin, we kijken uit naar je bezoek! We draaien onze concerten voorlopig op 75% van onze maximale capaciteit en gaan niet langer door dan middernacht; hiermee volgen we de coronamaatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. Voor elk programma in De Vorstin is naast een geldig toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 en ouder! Ook vragen we je om je identiteitsbewijs bij de deur (rijbewijs, ID-kaart of paspoort).

Lees hieronder alles wat je daarvoor moet weten.

Een coronatoegangsbewijs houdt in dat je aan de deur de QR-code in de CoronaCheck-app laat zien van. Deze code kun je maken doordat je:

– een negatieve testuitslag hebt van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud;

– volledig bent gevaccineerd;

– een herstelbewijs hebt van maximaal 180 dagen oud.

Bij de entree vindt ook een gezondheidscheck plaats. Als er bij de ingang geen geldig coronatoegangsbewijs (verplicht voor iedereen van 13 en ouder) getoond kan worden, kunnen wij helaas geen toegang tot het evenement bieden.

Indien je gebruik maakt van een negatief sneltestbewijs:

Als je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt, kan je binnen de huidige coronamaatregelen gebruik maken van een gratis sneltest van Testen Voor Toegang. We raden aan zo snel mogelijk online een afspraak te plannen via www.testenvoortoegang.nl zodat je verzekerd bent van een tijdslot. Let op: de uitslag van de test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Binnen een paar uur na de test ontvang je de uitslag per e-mail. Is de test negatief, dan kun je jouw testresultaat uploaden in de CoronaCheck-app. Deze download je gratis in de App Store of Google Play Store.

Samen met je kaartje geldt uitslag dienst als toegangsbewijs. Let op: wil je geen gebruik maken van de CoronaCheck-App? Maak dan via www.coronacheck.nl een QR-code. Deze kun je printen, of je slaat het pdf-bestand op op je telefoon. Laat deze code zien bij de ingang in combinatie met je ID-bewijs.

Indien je gebruik maakt van een vaccinatie- of herstelbewijs:

Download de CoronaCheck-app. Deze download je gratis in de App Store of Google Play Store. Log in met je DigiD om de gegevens op te halen van je vaccinatie- of je herstelbewijs. In de app kan je een QR-code aanmaken. Deze wordt gescand bij de ingang van De Vorstin. Samen met je kaartje doet deze QR-code dienst als toegangsbewijs. Heb je vragen? Kijk dan op www.testenvoortoegang.nl en www.coronacheck.nl voor alle informatie.

We kunnen je helaas geen toegang verlenen tot De Vorstin als

 • je negatieve test ouder is dan 24 uur.
 • je een positieve testuitslag hebt.
 • je QR-code in de app ongeldig is. We scannen alléén rechtstreeks vanuit de app – dit is een animatie en QR-code die regelmatig wordt ververst. Afbeeldingen, screenshots of gifjes zorgen voor een rood kruis op onze scanners.
 • je QR-code een internationale code is – zet dus voorafgaand aan je bezoek je CoronaCheck-app op “Ik ben in Nederland”.
 • je ID niet overeenkomt met de gegevens in je CoronaCheck-app.
 • je telefoon een gebarsten of kapot scherm heeft, dan is scannen niet mogelijk. Controleer thuis of de QR-code in z’n geheel zichtbaar is. Print anders een papieren versie van je QR-code via www.coronacheck.nl.

Help ons om de inloop van dit concert soepel te laten verlopen. Dit kan door aan het volgende te denken:

 • Kom op tijd! Door de controle duurt naar binnen gaan langer dan normaal.
 • Zet voor je vertrek in de CoronaCheck-app de variant “Ik ben in Nederland” aan.
 • Zorg dat je de laatste update van de app hebt. Check thuis in je app store of er nog een update open staat.
 • Neem bij een gebarsten of gebroken scherm een geprinte QR-code en je ID-bewijs mee.
 • Laad de QR-code vóór je vertrek in de app, zodat dit niet nog aan de deur hoeft.
 • Zet de nachtstand of blauwfilter uit, en de helderheid hoog.
 • Neem je identiteitsbewijs mee.
 • Er is data nodig voor de app, we hebben geen werkende wifi buiten het pand. Houd hier rekening mee.
 • Zorg tenslotte dat je aan de deur niet te veel apps open hebt staan, anders kan de CoronaCheck-app vastlopen.

Coronamaatregelen tijdens je bezoek aan De Vorstin:

– Je hoeft binnen geen mondkapje op.
– De bar is geopend!
– Volg te allen tijde de aanwijzingen op van ons personeel.
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Maatregelen in onze oefenruimtes

Niets zo veranderlijk als de regelgeving in COVID-tijd… We hebben ons nieuwe protocol ontvangen en contact gehad met enkele collega-podia. Daaruit blijkt dat we, met Corona-check (QR-code) open mogen blijven. We starten donderdag 18 november weer op de gebruikelijke tijden (19:45 – 23 uur).

Voor overige vragen mag je altijd contact opnemen met info@devorstin.nl – wel raden we aan eerst te kijken of je vraag niet al wordt behandeld bij de FAQ van Testen Voor Toegang.

We hopen dat deze coronamaatregelen slechts van tijdelijk aard zijn. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Tot in De Vorstin!


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify