;

De Vorstin Herfstsessies

De Vorstin Herfstsessies

Na het succes van de afgelopen serie Zomersessies gaan we dit najaar verder met De Vorstin Herfstsessies. Met shows van onder andere Hans Dulfer, Brainpower, het Hillywood Rainbow Ball en een speciale Popronde pre-party zetten we in op nationale acts en lokaal talent. Vanaf oktober zal het AVROTROS Muziekcafé weer zoals vertrouwd opgenomen worden bij ons in het pand. Hoera!

Hiermee blijven ook in het najaar de deuren geopend voor jullie, ons publiek. Je maakt tijdens De Vorstin Herfstsessies deel uit van een persoonlijk concert van diverse artiesten in aangepaste bezetting. Zittend op comfortabele bioscoopstoelen kun je je lekker installeren en genieten van het optreden. Het mooie van deze setting is dat de anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd. Ook is het mogelijk om tijdens de shows drankjes te bestellen door gebruik te maken van een online bestel-app, zodat je jouw plek niet hoeft te verlaten. Er is plaats voor ruim zeventig concertgangers per show.

Patat Met

De line-up van Herfstsessies bestaat verder uit Patat Met: Meis + Stella, Stones Sessions, een speciale verjaardagseditie van Hoochie Mama’s Blues Tavern en een maandelijkse Pop Bizz Quiz op woensdagavond.

Het volledige programma:

De komende weken worden er nog meer shows toegevoegd aan het programma, waardoor er tot eind dit jaar iedere vrijdagavond livemuziek is in De Vorstin.

Voor alle avonden is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen.


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify