;

Vorstin Wintersessies: optredens galore

Vorstin Wintersessies: optredens galore

Ook HOTTUB HEROES, Fernando Lameirinhas, Patat Met, Brainpower en Hans Dulfer

In het nieuwe jaar blijven er wekelijks concerten te bezoeken in De Vorstin. We hebben met artiesten als soulzanger Steffen Morrison, gitaarheld Jimmy Rosenberg, de Portugese fado-soulheld Fernando Lameirinhas, de Pop Bizz Quiz en nieuwe muziek-platform Patat Met duidelijk gekozen voor een breed programma. De eerder verplaatste Herfstsessies van rapper Brainpower en saxlegende Hans Dulfer completteren onze Wintersessies.

Bezoekers maken tijdens De Vorstin Wintersessies deel uit van een persoonlijk concert van diverse artiesten in aangepaste bezetting. De shows worden door publiek zittend op comfortabele bioscoopstoelen beleefd, waardoor de anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd.

Prachtig programma

Wilco Witte, directeur van De Vorstin: “Ondanks de constant veranderende en beperkende maatregelen staat er deze winter een prachtig programma in De Vorstin. De honger naar livemuziek blijft groot in Hilversum en ‘t Gooi. Daar een grote bijdrage aan kunnen leveren is wat ons hier aan de Koninginneweg iedere dag drijft.”

Het volledige programma:

  • Vrijdag 8 januari: Steffen Morrison
  • Vrijdag 15 januari: Hottub Heroes
  • Vrijdag 22 januari: Dulfer 80
  • Vrijdag 29 januari: Jimmy Rosenberg
  • Vrijdag 5 februari: Fernando Lameirinhas
  • Woensdag 10 februari: Pop Bizz Quiz
  • Vrijdag 26 februari: Brainpower
  • Vrijdag 5 maart: Patat Met
  • Woensdag 10 maart: Pop Bizz Quiz

Opleidings-, vergader- en opnamelocatie

Sinds oktober wordt iedere zaterdagmiddag het radioprogramma AvroTros Muziekcafé weer opgenomen in De Vorstin. Daarnaast weten ook steeds meer instellingen, opleidingen en bedrijven hun weg te vinden naar de verschillende zalen van de concertlocatie aan de Koninginneweg. De afgelopen maanden fungeerde het poppodium bijvoorbeeld als externe opleidings-, vergader- en opnamelocatie voor podcasts, maar ook het lokale ROC, Dutch Media Week, NPO en verschillende omroepen maken graag gebruik van de vele multimediafaciliteiten die De Vorstin biedt.

Voor alle publiek toegankelijke avonden is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen. Hou ook onze social media in de gaten voor updates en het laatste nieuws!


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify