;

De Vorstin Zomersessies

De Vorstin Zomersessies

Eindelijk weer concerten in De Vorstin! We zijn heel blij dat we een reeks zomerconcerten mogen aankondigen: De Vorstin Zomersessies. De zomer wordt gevuld met een serie van vijf intieme concerten in de grote zaal. De line-up van deze zomersessies bestaat uit: Paul de Munnik, Jett Rebel, Candy Dulfer, Danspaleis van Kooten en The LSB Experience.

“Juist in deze tijd is dat wat muziek ons brengt zo belangrijk: afleiding, vervoering en verbinding. We hebben daarom besloten deze zomer open te blijven. Met een veelzijdig programma van zowel landelijk bekende artiesten als artiesten uit de regio mogen we het Gooi eindelijk weer trakteren op goede muziek in een veilige omgeving. We verwachten daarmee in een grote behoefte te voorzien”, zeggen directeur Wilco Witte en programmeur Jim van Kooten.

Het programma van De Vorstin Zomersessies is als volgt:

4 juli – LSB Experience

22 juli – Jett Rebel

1 augustus – Danspaleis van Kooten

15 augustus – Paul de Munnik

29 augustus – Candy Dulfer

Door de versoepeling van de maatregelen zijn concerten voor maximaal 100 man publiek vanaf 1 juli weer toegestaan. Onze grote zaal, die normaliter 850 bezoekers kan ontvangen, heeft tijdens de zomersessies een capaciteit van 75 personen. Bezoekers ervaren hierdoor geen kolkende mensenmassa’s, maar een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Alle artiesten spelen meerdere shows op een dag om toch voor zoveel mogelijk mensen een leuke en toegankelijke concertbeleving te creëren


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify