;

Donatie aan De Vorstin

De coronacrisis hakt erin. Ook bij De Vorstin merken we de gevolgen. Concerten zijn afgelast of verplaatst. Gelukkig kunnen we een klein deel van onze shows omzetten naar een coronasetting, met maximaal 74 bezoekers. Daarom is het voor ons voorlopig nog te behapstukken, maar de broekriem moet wel aan.

We vervullen als poppodium in ’t Gooi een belangrijke rol in het ontwikkelen van activiteiten voor de hedendaagse podiumkunst en popcultuur. We zijn we een thuis voor een breed publiek aan muziekbelevers en makers, en een crossmediale muzikale broedplek voor opkomend talent en ervaren musici.

Om dit allemaal te kunnen blijven bieden tijdens deze crisis, maar ook tot ver daarna, willen we je vragen om een donatie aan ons te doen. Je donatie wordt dan in de komende tijd onder andere besteed aan het programmeren in coronasetting van lokaal en nationaal talent in de breedste zin van het woord. Zoals je dat van De Vorstin gewend bent.

Wij zijn blij met iedere euro die je kunt missen.

E-mailadres

Bedrag €*Wil je naar aanleiding van je donatie graag dat we een keer contact met je opnemen, dan kun je jouw naam en e-mailadres aan ons doorgeven via het donatieformulier. We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, verder niks. Ze worden niet aan derden verstrekt of op enige andere wijze gebruikt om je te benaderen met commerciële uitingen.

De Vorstin is meer dan alleen een plek voor concerten. Hierdoor zijn wij door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hebben wij de culturele ANBI C-status gekregen. Je donatie kan daarom aftrekbaar zijn, maar dit is wel afhankelijk van je inkomen en andere giften. Meer informatie hierover vind je hier.

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify