;
Broederliefde | Nachtvorst Live met POKE, WESLO en YOUNG BERBER
vrijdag 15 dec ‘17
open: 21:00u | start: 21:00u
early bird € 15,50 | vvk € 20,50 | deur € 25,50
muziek

Voor het eerst in ’t Gooi te zien! Hiphop formatie Broederliefde komt naar Hilversum. Vrijdag 15 december presenteert Nachtvorst LIVE de immens populaire Rotterdamse rapsensatie in Podium de Vorstin. De lekkerste hiphop en meer!

Hiphopformatie Broederliefde komt naar Hilversum. Vrijdag 15 december presenteert Nachtvorst LIVE de immens populaire Rotterdamse rapsensatie in Podium de Vorstin. Het is de eerste keer dat Broederliefde en hun hiphop ‘t Gooi aandoet.

De groep was vorig jaar de meest gestreamde act op Spotify en Youtube in Nederland. Extra bijzonder omdat er nooit eerder een binnenlandse act vaker beluisterd werd op de streamingdienst dan een internationale artiest. Het moge duidelijk zijn; hiphop van eigen bodem is gewoon niet meer weg te denken uit het Hollandse muzieklandschap.

Broederliefde is een tienkoppig vriendencollectief met Mella, Jerr, Sjaf, Emms en Edson als harde kern. In 2014 brachten zij hun debuutplaat ‘Gevoelig Feestje’ uit en sindsdien hangen er diverse gouden, platina en multi platina platen bij de mannen aan de muur. Daarnaast zijn ze inmiddels de trotse eigenaar van een MTV Award voor ‘Beste Nederlandse Artiest’, een Edison voor ‘Beste Album’ en twee Buma Awards voor de singles ‘Jungle’ en ‘Mi No Lob’. Met hun album ‘Hard Work Pays Off 2’ stonden ze zelfs zo lang (veertien weken) op de eerste plek in de Album Top 100 dat ze een dertien jaar oud record van Frans Bauer hebben verbroken! Je simpelweg niet om de jonge Rotterdammers heen.

De avond wordt gepresenteerd door Nachtvorst, de nachtprogrammering van de Vorstin die zich richt op jongeren in het Gooi. Nachtvorst maakt zich hard voor meer nieuwe en jongere producties in Podium de Vorstin. Onder het mom ‘LIVE’, leggen ze de focus op live evenementen en optredens.

Naast Broederliefde zal de avond ook van Hip-Hop worden voorzien door Poke (live), DJ Weslo en DJ Young Berber.

LET OP! Ben je jonger dan 16 en wil je naar dit concert? Lees dan goed onze huisregels

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


AVROTROS Muziekcafé met o.a. Paul de Munnik za 16 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify