;
2B@ + Jason Waterfalls + Morrès + Awash Muziekscènes uit alle regio’s van het land samen
donderdag 06 sep ‘18
open: 19:30u | start: 20:00u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

2B@ brengt muziekscènes uit alle regio’s van het land samen. Op 17 mei brengen ze Jason Waterfalls, Morrès en Awash naar ’t Gooi!

Jason Waterfalls

Zo catchy als de TLC song waar de Utrechtse band zijn naam aan ontleent, zijn ook de songs van Jason Waterfalls. Poprock songs met 80s synths en luide gitaren geven Jason Waterfalls een voor Nederland unieke sound. Tel daar “een energieke live performance”, “vlotte moves” en “onweerstaanbare hooks van popliedjes” bij op en volgens 3voor12 gaan die handen gegarandeerd de lucht in.

Morrès

Het rock-trio uit Arnhem-Nijmegen gooit een beetje pop en jazz in de mix voor extra energie, dynamiek en emotie. The Police meets Muse. In 2015 was dat voor het eerst te horen op het debut albm ‘Still’, twee jaar later verschil de EP ‘A Good Day’. Nu schrijven ze aan nieuw materiaal, spelen ze een tour in Duitsland én komen ze naar de Vorstin.

Awash

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon.
Meer dan 200 optredens, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom In De Nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en in 2016 een toer door Engeland. Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Turn The Lights’ (2013) en de EP ‘Carry On’ (2015) is de band hard bezig aan hun tweede album ‘Waiting Words’ die in april 2018 zal verschijnen.


The Laundry BigBand ma 3 sep ‘18
The Eagles Legacy vr 7 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify