;
3JS Clubtour
zaterdag 02 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 20 | deur € 22
muziek | Grote zaal

In februari van dit jaar begonnen de 3JS aan hun eerste clubtour ooit. Wegens het grote succes van deze tour duiken de mannen dit najaar opnieuw de clubs in! Op zaterdag 2 november komen de mannen naar de grote zaal van de Vorstin.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD.

In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de planken van het theater. Met hun folky sound en hun poëtische teksten werden ze daar gelijk warm ontvangen. Ze vulden de band aan met 4 ervaren topmusici en werden zo een 7-koppige band die alle muziekstijlen beheersen. De kennis en ervaring die werd opgedaan door het jarenlang spelen kwam uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound is uitgegroeid tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles.

In april dit jaar is er bekend gemaakt dat Jan Schilder de band verlaat. Robin Kuller neemt het stokje van hem over. Lees hier meer over het vertrek van Jan Schilder.

 

 


Eclipse (SWE) za 2 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify