;
3JS & Jasper Mook Nederlandstalige pop met een flinke scheut Ierse folk
vrijdag 07 okt ‘16
open: 20:00u | start: 20:30u
€0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

De Volendamse band 3JS raakte in 2007 landelijk bekend na het succes van hun debuutalbum ‘Watermensen’.  Inmiddels zijn de mannen alweer 7 albums verder en hun succes blijft onverminderd. Vanavond kan ook jij dat ervaren!

De ‘glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingt 3JS. En of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er helemaal voor. Want, zoals ze het zelf zeggen, ze geloven in het leven.

De liedjes, Nederlandstalige pop met een flinke scheut Ierse folk, slaan in als een bom. Niet voor niets heeft het trio diverse awards gewonnen, ontelbaar veel feesttenten plat gespeeld en scoren Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte de ene hit na de andere.

Het moge duidelijk zijn; de mannen hebben een stevige naam opgebouwd binnen de Nederlandstalige muziek en weten keer op keer een verbluffend optreden neer te zetten.

Jasper Mook
jasper-mook
In juni 2015 kwam hij terug met de single ‘Someday’ en de daarbij horende videoclip. Ook was hij door zijn deelname aan de Popronde 2015 dit najaar door heel Nederland te zien. Begin 2016 verschijnt een nieuwe single en vervolgd hij zijn tour door Nederland én het buitenland.

Jaspers solocarrière kreeg een extra duwtje in de rug door zijn finaleplaats in het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ in 2013. Deze tv-performance zorgde voor een flinke groei in zijn al loyale fanbase, die hij door vele YouTube-filmpjes al jaren weet te bedienen. Jasper bracht zijn eerste twee singles ‘Take Me There’ en ‘What I Miss’ uit in 2013. Deze zijn gemixed door de 9 maal Grammy-award winnaar F. Reid Shippen, en gemasterd door Tom Coyne (Taylor Swift, Maroon 5, Adele).

Voor dit concert zijn er ook fysieke Early Bird kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.AVROTROS Muziekcafé met o.a. Zuco 103 za 8 okt ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify