;
40UP Hét dansfeest voor 40 jaar en ouder‎! (Jonger mag natuurlijk ook)
zaterdag 31 mrt ‘18
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 15,50 | deur € 15,50
muziek

De 40 gepasseerd? Nou én! Er mag gedanst worden! Zaterdag 31 maart komt 40UP weer naar de Vorstin. De dansavond voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen.

40UP is een dansfeest met opzwepende muziek en unieke videobeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan.

Is uitgaan nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vriend(inn)en aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Kom dan naar 40UP, waar 40-ers dansen/swingen op goede muziek! Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan.

NIEUW!
Omdat dansen altijd leuker is in een groepje dan alleen (meestal dan), hebben we speciaal voor deze editie groepstickets gemaakt!
Dat betekent dat 4 personen voor de prijs van 3 naar 40UP kunnen! Let op! Groepstickets zijn beperkt beschikbaar en je groepje moet tegelijkertijd naar binnen!


Tante Joke Karaoke za 31 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify