;
40UP De dansnacht voor 40 plussers!
vrijdag 09 nov ‘18
open: 23:00u | start: 23:00u
muziek | Grote zaal

Op vrijdag 9 november keert 40UP terug naar Podium de Vorstin! Maar dan in een nieuw jasje. Terwijl de mussen van het dak vallen en de stranden overvol zijn heeft de crew van 40UP het concept nauwkeurig onder de loep genomen: Nieuwe hits, nieuwe videoclips, maar wel met behoud van het beste wat veertig jaar dansmuziek te bieden heeft. Van 21.00 tot 03.00 uur is het feest op de dansvloer!

40UP is het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak kan gaan op de grootste hits van toen en nu.

Zomeractie:
Dat jasje gaat nu lekker uit, want we bieden een zomerkorting aan voor de vroege vogels! Zolang er sprake is van een hittegolf zullen tickets te koop zijn voor 10 euro! (ex servicekosten)

Dat is ook de prijs van de vriendentickets, want wie met z’n vieren gaat krijgt ook een mooie korting. Reguliere kaarten kosten €12,50 (ex servicekosten) dus wacht niet te lang en sla je slag!


The Laundry BigBand ma 5 nov ‘18
Legends Of Rock za 10 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify