;
Live2000 | 70’s Unplugged Onderdeel van Live 2000 week!
zondag 30 dec ‘18
open: 17:00u | start: 17:00u
muziek | LIVE 2000 tent

The Best of THE 70’s UNPLUGGED is de muziekvoorstelling met de mooiste akoestische popklassiekers uit de 70’s. Denk aan artiesten als: The Eagles, Joni Mitchell, Beatles, Rolling Stones, James Taylor, Bob Dylan, Linda Rondstadt, Simon & Garfunkel, Carole King, Van Morisson, Rod Stewart e.v.a

De muzikale zoektocht van THE 70s UNPLUGGED van de afgelopen 5 jaar heeft een schatkist prachtige songs opgeleverd. Velen daarvan zijn te mooi om er afscheid van te nemen, anderen kwamen nog steeds niet aan bod.

Tijd dus voor The Best of THE 70s UNPLUGGED: de muziekvoorstelling met de mooiste akoestische popklassiekers uit de 70s. Denk aan artiesten als: The Eagles, Joni Mitchell, The Beatles, James Taylor, Bob Dylan, Linda Rondstadt, Simon & Garfunkel, Carole King, Van Morisson, Rod Stewart e.v.a

Met een oprechte liefde voor de 70s en een spontane presentatie brengen zangeres Vannessa Thuyns, zanger Joost Dobbe en hun top muzikanten een prachtige unplugged sound met het beste dat de popmuziek heeft voortgebracht.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70s UNPLUGGED zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. The Best of THE 70s UNPLUGGED is daarom een show die je niet mag missen!

Met:
Vannessa Thuyns leadvocal
Joost Dobbe leadvocal & guitar
René Veerhuis drums & vocals
Leo Mongula bass & vocals
Jan Willem Verbeek guitars

Let op! Dit event is in de Live2000 Tent (marktplein bij Mout) en niet in de Vorstin. Dit is een gratis event, wees op tijd want vol=vol! Ga naar de website van Live 2000 voor meer informatie. 


Live2000 | Supertramp Live in Paris | Concertregistratie zo 30 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify