;
A Celebration of Prince | Let’s go Crazy Clubtour onderdeel van PRINCE WEEK
zaterdag 13 apr ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 17,50 | deur € 19,50
muziek | Grote zaal

Zaterdag 13 april staat volledig in het teken van Prince en dat laten we over aan Beautiful Strangers, voorheen bekend als Prince Tribute Band!

The Celebration of Prince by Beautiful Strangers is spontaan ontstaan in Podium de Vorstin. De dood van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg het verzoek om te spelen op de herdenking van deze legende. Aangezien Prince een belangrijke rol in hun muzikale leven speelt en speelde, twijfelden ze geen moment om hun inspirator te eren. De muzikale klik tussen de bandleden bleek magisch.

De muzikanten zijn stomend, funky en van grote klasse. Zij durven het aan om het hoogstaande muzikale niveau en de live performances van Prince aan te gaan. Het gaat hier om de energie, finesse en improvisaties waar Prince zo sterk in was.

De band wil Prince nadrukkelijk niet imiteren, maar een hommage brengen aan de man en zijn muziek, in de geest van zijn genie. Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream, de hits komen allemaal voorbij.

David Dam en Kris Rietveld: zang
Jessy Hay: muzikaal leider, zang en gitaar
Anan den Boer: assistent muzikaal leider en toetsen
Joan Comaposada: bas
Willem van der Krabben: drums
Efe Erdem: trombone
Marc Mangin: saxofoon

PRINCE WEEK
Dit event is onderdeel van de PRINCE WEEK van de Vorstin. Tussen vrijdag 13 april en vrijdag 20 april zijn er verschillende soorten Prince gerelateerde evenementen. Van concerten en films tot een speciale Prince Quiz. Óók leuk! Koop jij een ticket voor één van de vijf evenementen, dan ontvang je een actiecode voor 25% korting op de rest van de evenementen! De actiecode staat op je ticket.
13 april – A Celebration of Prince (by Beautiful Strangers)
16 april – Purple Rain (film)
17 april – Prince Quiz
18 april – Prince | Rave Un2 the Year 2000 (concertregistratie) 
20 april – Judith Hill 


Jamsessie zo 14 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify