;
Aafke Romeijn Electropop met Nederlandstalige teksten/poëzie
zaterdag 28 nov ‘20
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Aafke Romeijn en Meetsysteem komen samen 28 maart naar de kleine zaal. Verwacht electropop met diepzinnige Nederlandse teksten/poëzie.

Aafke Romeijn
In 2019 tourde Aafke Romeijn met M, een gelaagd electropopalbum dat ze maakte als soundtrack bij haar sciencefictionroman Concept M, en waarvan single Ameland (met Spinvis) veelvuldig op de radio te horen was. In 2020 verschijnt Romeijns eerste poëziebundel, Leegstand, met gedichten over depressie en failliete winkelketens. Samen met de bundel brengt Romeijn een aantal nieuwe nummers uit, waarin ze haar depressies verkent alsof het leegstaande winkelpanden zijn, en Godzilla ondertussen Tokyo verplettert onder zijn reusachtige poten.

Meetsysteem
Het project van de Amsterdamse Ricky Cherim bleek een interessante verschijning op festivals deze zomer, waaronder Wildeburg, Into The Great Wide Open en Lowlands. Meetsysteem’s achtergrond in hiphop is nog wel subtiel merkbaar op ‘Teal’, een nummer over een nachtelijke rit op de A2 dat verrassend opent met de woorden ‘Skkrrrt skrrt!’. Op zijn debuut-album ‘Geen Signaal’ laat hij een keur aan 80’s-synths, poppy elektronica en experimentele soundscapes op je los. Vocaal en tekstueel zweeft hij met zijn melancholische mompelzang ergens tussen Eefje de Visser en Spinvis.


Sunday Afternoon Jazz ft. Wouter Hamel + Eline Mann zo 22 nov ‘20
Open Podium zo 29 nov ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify