AB Nights XXL met ADF Samski Het leukste 16+ feestje van Nederland
zaterdag 26 nov ‘22
open: 23:00u | start: 23:00u
muziek

Zaterdag 26 November is het leukste 16+ feestje van Nederland met een XXL editie in de Vorstin. Samen met niemand minder dan ADF Samski gaat AB Nights, Hilversum op z’n kop zetten. Deze speciale editie wil je toch niet missen?

Over AB Nights

Verwacht heel veel speciale acts, candy girls, co2 kanonnen, special effects en een geweldige ervaring om mee te mogen maken. Je favoriete DJ’s zullen de avond ook weer verzorgen met de meest dikke nummers om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Denk aan de bekendste guilty pleasures en meezingers, techno/house beukers en urban songs!

Over ADF Samski

De Rotterdamse rapper ADF Samski (a.k.a. ‘De Fresh Prince van Noord’) is doorgebroken in de scene door zijn releases ‘Breitling’ en ‘No Hook’ 1,2 en 3, die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (Alleen De Fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is, maar dat je ook plezier kan hebben. In 2020 heeft ADF Samski zijn debuutalbum ‘Fresh Prince Van Noord’ uitgebracht, waarmee hij binnen drie kwartier meer dan 10 miljoen (!) streams pakte.

 

 

Met andere woorden: hier moet je bij zijn!


Open Podium zo 27 nov ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify