ABBA Gold | Christmas Special Met castleden van West End-musical Mamma Mia
vrijdag 24 dec ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Kom je ook kerst vieren in onze grote zaal met de muziek van ABBA?

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-’n-roll-band die niet te versmaden is. De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten. Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen. Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

Voor de Christmas Special Show worden bij het bekende ABBA-repertoire diverse kerst-classics toegevoegd. Natuurlijk is de afsluiter van de avond Happy New Year!


Soul Food vr 24 dec ‘21
Fusebox do 30 dec ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify