;
Ad Visser & Rousseau Intens & meeslepend
donderdag 12 sep ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 19,50 | deur € 22,50
muziek | Kleine zaal

Awardwinnaars Ad Visser en Rousseau bundelen hun krachten in een nieuwe voorstelling! Visser stond afgelopen december al op het marktplein in het teken van LIVE2000. Nu komt hij samen met Rousseau terug naar Hilversum voor een geheel eigen show.

Ad’s Nederlandstalige: “songs & stories” met een unieke sound. Krachtige visies op het dagelijkse bestaan tuimelen over elkaar, stevig gekruid met humor. Inclusief enkele sappige delen uit De parade van de hemelse tragedie. Visser schreef en passant De Parade Van De Hemelse Tragedie, een gedicht over het zoeken van de mens naar geluk en zijn of haar greep op het leven. De 1050 verzen verschenen zowel in liedvorm (8 uur 39 minuten en 39 seconden) als in boekvorm. De videopinstallatie die hij maakte van de song werd recent aangekocht door het Groninger Museum.

Zijn nieuwste project met Ralph Rosseau (Koninklijk Concertgebouworkest en het Philharmonia Orchestra) geeft, zo zegt Visser, wel het meeste weer wie hij werkelijk is. Hij vindt de zoektocht naar de zingeving enorm interessant. “Mensen zijn namelijk hele vreemde wezens. Dat intrigeert me. De buitenkant en de binnenkant is meestal totaal verschillend. Ik wil de steen omdraaien en kijken wat er onder zit.”
Visser noemt onder meer Facebook (“Mensen willen een bepaald beeld van zichzelf creëren, dat vrijwel zelden overeenkomt met de werkelijkheid”), kletspraat, kledingkeuze, gebruik van make-up…, ofwel een façade. “Achter die façade begint het moeras van de schrijnende werkelijkheid!”

Ad Visser: zang, gitaar, muziek & tekst.
Multi-media performer, singer-songwriter, schrijver, Zilveren Harp winnaar compositie, div. gouden platen.

Rousseau: viola da Gamba
Solist bij Concertgebouworkest en Philharmonia Orchestra, Edisonwinnaar, PhD in Physics en omni-talent.


Pop Bizz Quiz wo 11 sep ‘19
ROBIN + Angelo Boltini vr 13 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify