;
Giant Tiger Hooch + Gloria Lewis + Far From Okay Support: Far From Okay + Gloria Lewis
vrijdag 15 dec ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 8,50 | deur € 8,50
muziek

Na ruim 300 shows houdt de bluesblamage van Giant Tiger Hooch ermee op, maar niet voordat ze op 15 december nog één keer podium de Vorstin onveilig maken.

Na het succesvolle debuutalbum ‘76, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker, RL Burnside en John Spencer zijn de anarchistisch ingestelde hufters Giant Tiger Hooch weer terug! Het nieuwe succesvolle album PANDA!PANDA!PANDA! is door de betweterige eclectische muziekpers met gemiddeld vier sterren ontvangen en dat is te danken aan Misha den Haring (T-99) & Ralph Verdult. De plaat is uitgebracht op vinyl door Paul Kamp van Sounds Haarlem Likes Vinyl. Het orkest heeft zo’n 300 optredens in binnen en buitenland achter de rug en is wars van alle muziek bobo’s, goudzoekers en droeftoeters die op zoek zijn naar de erkenning en roem en loopt de polonaise liever op zijn eigen manier! Het zuur en een kusje!

De zaal wordt deze avond snel opgewarmd door Far From Okay. Far From Okay uit Hilversum maakt punkhardcore die zwaar leunt op de sound uit de jaren 80. Dus kort, hard, snel. Voor liefhebbers van Black Flag, discharge, uniform choice, dead kennedy’s. Oja als je bier gaat halen kan de set al voorbij zijn.

Ben je na de show van Giant Tiger Hooch nog niet uit gebeukt? Blijf dan vooral hangen, want Gloria Lewis staat klaar voor een moddervette show! Waar Gloria Lewis staat te spelen, steekt spontaan een broeierige woestijnbries op. Het heavy viertal uit Hilversum combineert de desolate sfeer van Seattle grunge met flinke grooves en rauwe vocalen.


Broederliefde | Nachtvorst Live vr 15 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify