;
Americana Rising 2018
zondag 04 feb ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 15 | deur € 15
muziek |

Lange tijd was americana een muziekstroming die vooral in bepaalde streken in Amerika razend populair was, maar gelukkig heeft de authentieke folk, blues en country (maar dan in een modern jasje!) ook haar weg naar Nederland gevonden. Tijdens deze middag speelt een nieuwe generatie artiesten alternatieve country, rootsmuziek en indiefolk! Oftewel: Americana Rising!

Geniet van een middag die geheel in het teken staat van americana in de breedste zin van het woord en een absolute must is voor iedere liefhebber van authentieke muziek. Stap op de stoomtrein en maak je klaar voor de derde editie van Americana Rising!

Mandolin Orange

Andrew Marlin en Emily Frantz nemen met hun mix van folk, country en bluegrass een prominente plek in in de moderne americana. ‘Hun stemmen lijken voorbestemd om samen te komen en hun muziek komt wel erg dichtbij perfectie’, het is een van de lovende uitspraken die eerder over dit opkomende duo werd geschreven. Mandolin Orange blijft altijd trouw aan americana, maar verwerkt hier hedendaagse thema’s en invloeden in. Sinds 2010 heeft het duo vijf albums uitgebracht en allen zijn met lof ontvangen. De combinatie van hun eerlijke muziek, samensmeltende stemmen, akoestische gitaren, mandoline en viool maken elk optreden tot een bijzondere ervaring.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Open Podium zo 28 jan ‘18
Hans Dulfer vr 9 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify