;
Ana Popovic (USA) Blues tavern XL: Leading lady of blues
zondag 01 dec ‘19
open: 19:30u | start: 20:00u
vvk € 23,50 | deur € 23,50
muziek | Kleine zaal

Ana Popovic is one helluva a guitar-player. Aldus Bruce Springsteen. Afgelopen december speelde ze onze volle kleine zaal plat! In 2019 mogen we deze leading lady van de hedendaagse blues weer ontvangen! De podium presence van deze dame staat garant voor energieke optredens.

Ze is on the road om haar nieuwe album ‘Like It On Top’ te promoten. Een album dat gaat over sterke vrouwelijke rolmodellen. Het album viert vrouwen die initiatief nemen, inspireren en motiveren. Maar geeft ook credits aan mannen die de vrouwen ondersteunen!

Popovic heeft o.a. gewerkt met Grammy Award-winnaars als Keb’ Mo, Warren Riker (Lauryn Hill, Carlos Santana) en Tom Hambridge (Buddy Guy) én Kenny Wayne Shepherd, Robben Ford en Delfeayo Marsalis, een van de beste trombonisten, componisten en jazzproducenten vandaag. Niet geheel onbelangrijke samenwerkingen waren met Joe Bonamassa, Robert Randolph en vele anderen.

De in Belgrado geboren en nu in L.A. wonende muzikante heeft inmiddels 10 albums op haar naam staan, die steevast de top 5 van de Billboard Blues Charts bereiken. Haar muziek mag het stempel blues dragen, ook invloeden uit funk, jazz en soul zijn sterk aanwezig. Ohja, en wist je dat Ana 10 jaar lang in nederland heeft gewoond? Ze studeerde hier aan het conservatorium van jazz en wereldmuziek!

Ana Popovic is one helluva a guitar-player. Bruce Springsteen

Ana rocks the blues in fine, fine fashion. Billy Gibbons (ZZ Top)


Lavalu | Mid Air za 30 nov ‘19
The Laundry BigBand ft. Humphrey Campbell ma 2 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify