;
Ana Popovic (USA) Leading lady of blues
donderdag 22 nov ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 21 | deur € 22,50
muziek | Kleine zaal

“Ana Popovic is one helluva a guitar-player.” Aldus Bruce Springsteen. De zangeres/gitariste heeft zich opgewerkt tot een van de ‘leading ladies’ van de hedendaagse blues. De podium presence van deze dame staat garant voor energieke optredens. Met haar 3-delige blues, funk en jazz album ‘Trilogy’ komt ze in 2018 als een vorstin naar de Vorstin.

Met TRILOGY brengt Ana drie albums in één uit! Drieëntwintig funk-, rock / blues- en jazztunes geproduceerd door Grammy Award-winnaar Warren Riker (Lauryn Hill, Carlos Santana), Grammy Award-winnaar Tom Hambridge (Buddy Guy) en Delfeayo Marsalis, een van de beste trombonisten, componisten en jazzproducenten vandaag. Niet geheel onbelangrijk: gastartiesten op dit album zijn Joe Bonamassa, Robert Randolph en vele anderen.

De in Belgrado geboren en nu in L.A. wonende muzikante heeft inmiddels 9 albums op haar naam staan, die steevast de top 5 van de Billboard Blues Charts bereiken. Haar muziek mag het stempel blues dragen, ook invloeden uit funk, jazz en soul zijn sterk aanwezig. Na intensief touren is een 10e album in de maak waarbij ze samenwerkt met grote producer Warren Riker, drievoudig Grammy Award winnaar voor zijn werk met Santana, The Fugees en Lauryn Hill.

“Ana Popovic is one helluva a guitar-player.” – Bruce Springsteen

“Ana rocks the blues in fine, fine fashion.“ – Billy Gibbons (ZZ Top)

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Spinvis | In Werkelijkheid wo 21 nov ‘18
Steve Harley & Cockney Rebel (UK) vr 23 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify