;
Ana Popovic (USA) presented by Hoochie Mama's Blues Tavern
donderdag 22 nov ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 21 | deur € 22,50
muziek | Kleine zaal

“Ana Popovic is one helluva a guitar-player.” Aldus Bruce Springsteen. De zangeres/gitariste heeft zich opgewerkt tot een van de ‘leading ladies’ van de hedendaagse blues. De podium presence van deze dame staat garant voor energieke optredens. Gitarist, zanger Ana Popovic is weer op pad om haar nieuwe album ‘Like It On Top’ te promoten, dat zich richt op krachtige, succesvolle, inspirerende vrouwelijke rolmodellen.

Het nieuwe album is pgenomen in Nashville, TN, geproduceerd door viervoudig Grammy-winnaar Keb ‘Mo’, heeft het door blues beïnvloede album gastoptredens van Kenny Wayne Shepherd, Robben Ford en Keb ‘Mo’.

Een trending-thema in de wereld van vandaag is vrouwen die obstakels overwinnen en door de glazen plafonds breken om de top te bereiken. Like It On Top viert degenen die initiatief nemen, zich ontwikkelen, inspireren en motiveren. Maar het is ook een verdienste voor de mannen die gemotiveerd en verlicht genoeg zijn om vrouwen te ondersteunen bij hun zoektocht naar hun beste versie van zichzelf.

“Ik hoop dat mijn muziek anderen inspireert om dames over de hele wereld te motiveren om succesvolle, energieke, empowered vrouwen op een missie te zijn, en om mannen te motiveren om hen die kans te geven,” zegt Popovic. “De meerderheid van de vrouwen moet harder werken dan mannen om zichzelf te bewijzen of moet het hoofd bieden aan een gevoel van constante druk om nooit een fout te maken en perfect te zijn. Ik geloof dat vrouwen niet langer alleen het recht hebben om de kost te verdienen en voor zichzelf en hun gezin te zorgen. De tijd is gekomen om het op te voeren. De uitstekende leiders van morgen worden. Corner-office dames in zaken, politiek en de elektrische gitaar! ”

“Ana Popovic is one helluva a guitar-player.” – Bruce Springsteen

“Ana rocks the blues in fine, fine fashion.“ – Billy Gibbons (ZZ Top)

Support: Hoochie Mama

Vanaf december gaat Hoochie Mama blues middagen met zowel nationale en internationale blues artiesten organiseren in de Vorstin. De heren zullen tijdens Hoochie Mama’s Blues Tavern uw gastheren zijn en u elke keer meenemen in een onvergetelijke middag! Ze zijn daarom de beste keus als voorprogramma voor de waanzinnige bluesgitariste.

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door een strakke ritmesectie wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door broer Ron. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Patat Met: Banner + Sured + Alec Todd vr 23 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify