;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 09 feb ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Jeangu Macrooy, Jake Etheridge en Jodymoon

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Jeangu Macrooy
Vorig jaar zager 3,5 miljoen mensen hem de rol van Judas spelen in The Passion. Op 8 februari komt zijn album ‘Horizon’ uit, wederom geproduceerd door Perquisite. De single ‘Shake Up This Place’ is upbeat, met flink wat soul en een tikkie elektronisch.

Jake Etheridge
Jake kennen we al als lid van de The Common Linnets. Op 11 februari staat deze Amerikaanse singer/songwriter in Paradiso en de 16e in Tivoli, maar zaterdag eerst bij ons om zijn nieuwe EP ‘Only Everything’ te presenteren.

Jodymoon
Op hun nieuwe album ‘A Love Brand New’ trekken zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets nieuwe registers open. Hun warme mix van folk, pop, klassiek en roots is opener en uitbundiger geworden. Tot 18 mei toeren ze met door het hele land.

 


Brandalarm! za 9 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify