;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 26 jan ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Van Dik Hout, Darlyn en Kenny B

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Van Dik Hout
Van Dik Hout bestaat 25 jaar en viert dat met een nieuwe single ‘Eén Nacht Eeuwigheid’ en een clubtour. In deze tour spelen ze integraal het debuutalbum ‘Van Dik Hout’ uit 1994 met hits als ‘Stil In Mij’, Meer Dan Een Ander’ en Alles Of Niets’.


Darlyn
Met het nummer ‘Show You The Right Way’ heeft de zeskoppige band, met een ‘raw, rootsy sound’ naar eigen zeggen, een plek veroverd op de Radio2 Playlist. Met ‘Stepping Stone’ waren zij al eerder Radio2 Talent.

Kenny B
De Surinaamse zanger die doorbrak in Nederland met zijn nummer 1 hit ‘Parijs’ begint op 22 februari aan zijn clubtour. Zijn single ‘Ik Ben Hier’ is de voorloper van zijn nieuwe album waarop hij samenwerkte met Diggy Dex en Trijntje Oosterhuis.


90's NOW za 26 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify