;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 19 jan ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Jan Smit, Bertolf, Rick de Leeuw

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Jan Smit
Zijn nieuwe album ‘Met Andere Woorden’ bestaat uit 12 liedjes geschreven door Nederlandse componisten. De eerste single ‘Ik Zie’ is van Edwin Evers, de tweede ‘Liever Dan M’n Eigen Leven’ van Miss Montreal en de derde ‘Betere Tijden’ is van BLØF.

Bertolf
Na 3 jaar touren met Her Majesty brengt hij op 25 januari zijn vijfde solo-album ‘Big Shadows Of Small Things’ uit. Aansluitend gaat Bertolf op tour langs de theaters met zijn programma ‘Soelaas’. Op 29 maart zelfs in de Vorstin ;).

Rick de Leeuw
Hij was 20 jaar de zanger van Tröckener Kecks. In 2000 debuteerde hij als schrijven en dichter, maar heeft nu ook weer een album gemaakt en dat gaat over heimwee, seks, wreedheid en verlangen. ‘Kom Naar Mij’ heet de single.


Sunday Afternoon Jazz ft. Ruud Breuls + Vannessa Thuyns zo 20 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify