;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 12 jan ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Frank Boeijen, Tim Dawn en Bent Van Looy.

FRANK BOEIJEN
Het is inmiddels traditie dat Frank met zijn vaste musici in januari een optreden verzorgt in Muziekcafé. Hij begint daarna aan zijn theatertour op 1 februari door Nederland en België en eindigt op 24 en 25 mei in zijn geboorteplaats Nijmegen.

TIM DAWN
Tim Dawn, afgestudeerd jurist in de rechten, was goed op weg om te promoveren, maar koos toch voor de muziek. Zijn doorbraak kwam toen zijn nummer ‘Walking On A Wire’ een paar weken geleden tot de TopSong van NPO Radio 2 werd verkozen.

BENT VAN LOOY
Op 5 oktober 2018 kwam Bent Van Looy weer met een nieuw album. Het album, Yours Truly, is geproduceerd door Jason Falkner (Beck) in LA. Zijn huidige single is ‘Make Believe’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Legends of Rock za 12 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify