;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2 met: James Morrison, Benny Sings, Kita Menari en Björn van der Doelen!
zaterdag 23 feb ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: James Morrison, Benny Sings, Kita Menari en Björn van der Doelen!

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

James Morrison (UK)
Op 8 maart brengt deze engelse singer/songwriter zijn album ‘You’re Stronger Than You Know’ uit. Hij is deze week voor promotie in Nederland en zaterdag speelt hij bij ons zijn grote hit ‘You Give Me Something’ en een nummer van zijn nieuwe album ‘My Love Goes On’.

Benny Sings
Op 22 februari brengt deze producer zijn zesde album ‘City Pop’ uit, dat hij eind februari in New York en Los Angeles gaat presenteren. Vorig jaar schreef hij het liedje ‘Loving is Easy’ voor de Engelse artiest Rex Orange County dat een internationale hit werd met 11 miljoen Youtube views en 82 miljoen plays op Spotify.

Kita Menari
Kita Menari betekent in het Maleis “Wij Dansen”. In 2007 was ‘Young Lovers’ de eerste single van deze Indie-pop band en die werd meteen Radio2 Topsong. Vrijdag komt de nieuwe single ‘Feel It All’ uit. De voorloper van de EP ‘Finally Awake’.

Björn van der Doelen
Het vijfde studioalbum van deze ex-PSV-voetballer heet ‘Eerwaarde Vader Zegen Mij Want Ik Heb Gezondigd’. Björn: ” De zeven hoofdzonden worden in zeven nummers bezongen”. Met zijn begeleidingsband De Huursoldaten gaat hij vanaf 13 maart op tour.


Open Podium zo 24 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify