;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2 met: Sven Hammond & Kim Hoorweg, Bökkers en Ruben Hein
zaterdag 02 mrt ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Sven Hammond & Kim Hoorweg, Bökkers en Ruben Hein

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Bökkers
Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een feest te vieren met originele rock-krakers als ‘Annie uut de Bochte’, ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’ en ‘Iederene Hef een Reden’. Net uit, hun 6e studioalbum ‘Leaven in de Brouweri-je’.


Ruben Hein
Op 12 maart begint zijn theatertour ‘Boventoon’, die doorloopt tot eind mei. In dit eerste soloprogramma laat Ruben aan de hand van zijn muziek en persoonlijke herinneringen, met de broodnodige zelfspot, zien hoe het voor hem was om zijn CD ‘Groundwork Rising’ te maken.

Sven Hammond & Kim Hoorweg
Kim Hoorweg en Sven Hammond gaan dit voorjaar samen toeren met de ‘Throwback to Amy Winehouse’ tour. De rauwe mix van rock, soul en blues van Sven Hammond en de warme stem van Kim Hoorweg brengen songs van hun heldin over het voetlicht.


Tim Knol | Lost & Found 2 za 2 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify