;
Avrotros Muziekcafé Met: Trijntje Oosterhuis, Mercy John, Supersister Project 2019 en Will Knox 
zaterdag 23 mrt ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Trijntje Oosterhuis, Mercy John, Supersister Project 2019 en Will Knox

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Trijntje Oosterhuis
Op 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome Amsterdam. In extra grote bezetting van 70 musici, zal het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje begeleiden bij haar jubileumconcert: “Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest”.

Mercy John
Vorige maand kwam het tweede album ‘Let It Go Easy’ uit. De opvolger van het succesvolle album ‘This Ain’t New York’. Weer een album vol prachtige rootsrock liedjes, zowel in uptempo alsook ballads. ‘Trains’ heet de single.

Supersister Project 2019
Bijna vijftig jaar na ‘Supersister’, keren Robert Jan Stips en zijn muziekvrienden terug op de Nederlandse podia. Robert Jan (Supersister, Golden Earring, The Nits) nam de uitdaging aan om nieuwe muziek in de stijl van zijn legendarische eerste band te schrijven voor het album ‘Retsis Repus’.

Will Knox
Will Knox is een singer-songwriter uit London die als schrijver heeft samengewerkt met vele Hollandse topartiesten als Miss Montreal en Dotan. Hij speelde in het voorprogramma van BLØF in Paradiso en stond op Concert at Sea. ‘Jerusalem’ is een single van zijn aanstaande EP ‘Stolen Car’.


A Balladeer za 23 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify