;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 16 mrt ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Diggy Dex, Edsilia Rombley, Maya Shanti en Rob Dekay

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Diggy Dex
Zijn zesde album ‘Karavaan’ is een verzameling reisliedjes die je meenemen op een reis zonder bestemming. Startschot was deze zomer de eerste single ‘De Zon Op’, die Topsong werd bij Radio 2. De tweede single van dit album is ‘La Vie Est Belle’.

Edsilia Rombley
Met haar album ‘The Piano Ballads-Volume 2’ gaat zij vanaf 31 maart weer de theaters in met piano en strijkers. Ze presenteert eigen liedjes afgewisseld met covers als ‘The Way You Make Me Feel (Michael Jackson) en ‘One Last Time (Ariana Grande) van dit album.

Rob Dekay
Rob maakt eigenzinnige en soulvolle country-pop. Zijn nieuwe single ‘Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen’ is voortgekomen uit schrijfsessies met Ilse DeLange en Daniel Lohues. Ilse was zo enthousiast dat ze mee wilde werken aan de opname, zij doet tweede stem. Het album verschijnt in oktober.

Maya Shanti
Als actrice kun je haar kennen van de series Spangas of Nieuwe Tijden, maar Maya is ook singer-songwriter met een hele eigen sound en ze deed vorig jaar mee aan TVOH. ‘Pijn In Mijn Hart’ is de titel van haar debuutsingle.


Nico Dijkshoorn and The Hank Five za 16 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify