;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2 met: DI-RECT, The Legends (Steffen Morrison & Yerry Rellum) en Dirk Jongen
zaterdag 30 mrt ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: DI-RECT, The Legends (Steffen Morrison & Yerry Rellum) en Dirk Jongen

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

DI-RECT
Met zeven albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. Hun “Rolling With The Punches”- tour is vrijwel helemaal uitverkocht. De nieuwste single is ‘Devil Don’t Care’.

The Legends (Steffen Morrison + Yerry Rellum)
Na het succes van ‘I’m A Soulman’ komen The Legends opnieuw met een soulprogramma naar het theater met een theatrale ode aan de grootse soulzangers. Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen James Brown en Stevie Wonder.

Dirk Jongen
Op 1 maart bracht deze veelbelovende jonge singer/songwriter zijn eerste EP ‘Everyday’ uit met duidelijke invloeden van rap, ballads en jazz. Op dit album spelen ook een aantal leden van de Edwin Evers mee. Dirk zet iedere 14 dagen een cover van een rap op Youtube.


BRUUT! za 30 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify