;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 08 jun ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: OG3N3, Niels de Stadsbader,

OG3NE
In het seizoen 2019/2020 keren Lisa, Amy & Shelley terug in het theater met hun gloednieuwe ‘Sweet Harmony Tour. Hun nieuwe album komt pas in september uit, maar de eerste single is er nu al: ‘Starve’ en zaterdag horen wij ook een gloednieuw nummer.

Niels Destadsbader
Belgische acteur, presentator en zanger, die bij de Vlaamse Music Industry Awards in februari 5 MIA’s mee naar huis mocht nemen: Nederlandstalig, Vlaams Populair, Solo Man, Pop en Album. Zijn laatste single ‘Mee Naar Boven’ stond op in 1 in de Vlaamse Top 50.

The Kik
The Kik’s live-uitvoering met orkest van LP’s uit 1966 en 1968 van Boudewijn de Groot komt uit als dubbelalbum. De heren maken één groot feest van het klassieke repertoire van Boudewijn. Dat gebeurt allemaal met de zegen van ’s lands beste troubadour aller tijden, die zich zeer vereerd voelt.

Ruben Annink
Ruben is een singer-songwriter die tussen volksmuziek en Nederpop laveert. Hij doet dit jaar mee aan het tv-programma ‘De Beste Zangers’, dat vanaf 24 augustus te zien is. Zaterdag speelt hij de nummers ‘Als Het Eventjes Niet Gaat’ en Eén Op Het Leven’ van zijn nieuwe EP.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Jake Clemons (E Street Band) za 8 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify