;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Trijntje Oosterhuis, Wanton en Cookhouse
zaterdag 15 jun ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Trijntje Oosterhuis, Wanton en Cookhouse

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Trijntje Oosterhuis
Voor haar nieuwe album ‘Dit Is Voor Mij’, geproduceerd door Jett Rebel, schreef ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Dit najaar start zij met een nieuwe clubtour.

Wanton
Deze Groningse formatie rockt, maar zet met zijn poëtische teksten ook aan het denken. Zanger Wim Beukema: ‘Het zijn allemaal persoonlijke liedjes die rechtstreeks uit het hart komen. In april kwam hun debuutalbum uit met de single ‘Onderweg’.

Cookhouse
Cookhouse is een 5-mans pop/folk band gevormd door de twee broers Ronald en Jeroen Hendriksen. De muziek is een mix van pop met invloeden van folk, country, funk en blues. ‘Fool’s Paradise’ is de titel van de nieuwe EP.


RUMOURS (USA) za 15 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify