;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Roxeanne Hazes, Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Joe Buck en Paulusma
zaterdag 25 mei ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Roxeanne Hazes, Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Joe Buck en Paulusma

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Roxeanne Hazes
De zangeres bracht in 2017 haar laatste CD uit met de single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Ze kondigde via Instagram al aan dat er een nieuwe single aan zou komen. En die is nu net uit: ‘Bonnie & Clyde’. Op 11 oktober staat ze in de Grote Zaal van Paradiso.

Joe Buck
Country-pop is de stijl van Joe Buck. Hij was een klasgenoot van Duncan Laurence op de Rockacademie en studeerde af met een 8,5. Zijn liedje ‘The Way You Take Time’ staat onder de PLUS-tv-commercial. Ook heeft hij inmiddels Ilse DeLange als mentor en bij haar label getekend.

Paulusma
Jelle Paulusma – vooral bekend als frontman van Daryll-Ann, dé indiepop-prinsen van de jaren ‘90 – legde zijn laatste plaat op de plank, vanwege het onverwacht grote succes van de CSNY tribute-band “Her Majesty”. ‘Somehow Anyhow’ is zijn vijfde soloalbum en staat vol met indiepop van het hoogste niveau.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken. Samen met zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen brengt hij met het album ‘Happy Hour’ een langgekoesterde wens in vervulling.


Open Podium zo 26 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify