;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 04 mei ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast:

DUNCAN LAURENCE

Met coach Ilse DeLange bereikte hij in 2014 de halve finale van TVOH. Dit jaar gaat hij voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, Israël met zijn nummer ‘Arcade’. Hij zal optreden als zestiende in de tweede halve finale op donderdag 16 mei.

DAVINA MICHELLE

Vorig jaar was ze te zien in ‘De Beste Zangers’ met het nummer ‘Duurt Te Lang’ van rapper Glen Faria, Ze veroverde hiermee de 1e plek in zowel de Nederlandse Top 40, de Mega Top 50 en de Nederlandse Single Top 100. Haar nieuwe single is engelstalig: ‘Skyward’.

DANNY VERA

Zijn nieuwe tweedelige album ‘Pressure Makes Diamonds’ is uit en zijn eerste single ‘Roller Coaster’ werd meteen verkozen tot Radio2 Topsong. Deel 1 van het album heet ‘The Year Of The Snake’ en deel 2 ‘Pompadour Hippie’. De Theatertour loopt door tot 6 december !

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


The Laundry BigBand ft. Sisters! ma 6 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify