;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 06 apr ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Tim Akkerman & The Ivy League, Matt Simons en Navarone

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar. Meer info/vragen? Klik hier!

Tim Akkerman & The Ivy League
Live wordt Tim bijgestaan door zijn band The Ivy League: een team van buitengewone muzikanten, die Tim ondersteunen bij het vertellen van zijn verhaal. De single heet ‘Underestimate’ en in Muziekcafé de primeur van de nieuwe single ‘Dance Tonight’ van het album ‘Lions Don’t Cry’, dat 12 april verschijnt.


Matt Simons
De Amerikaanse singer/songwriter werd in ons land bekend door zijn song ‘With You’ die gebruikt werd in GTST. Op 5 april brengt hij zijn nieuwe album ‘After The Landslide’ uit. Eerste single hiervan was ‘We Can Do Better’ en de tweede is ‘Open Up’.

Navarone
De Nijmeegse rockband Navarone begon na hun deelname aan de TVOH aan een enorme clubtour die doorloopt tot 23 november. Op 30 april en 3 mei staan de heren in de Ziggo Dome. Na het album ‘Salvo’ is er een nieuwe single ‘Perfect Design’.


Heaven 17 (UK) za 6 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify