;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Mell & Vintage Future, Marnix Emanuel en Jake Reese 
zaterdag 18 mei ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Mell & Vintage Future, Marnix Emanuel en Jake Reese

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Mell & Vintage Future
Het trio, zangeres Mell, drummer Ton Dijkman en Hammond organist Nico Brandsen, bestaat inmiddels drie jaar. Na 5 losse singles als ‘Call My Name’ en ‘High On Love’ was er afgelopen week de release van hun soulvolle album ‘Forever’.

Marnix Emanuel
Marnix Emanuel sloot zich jarenlang op in een studio en brengt nu zijn debuut single ‘Right Through Me’ uit: “Dan kunnen mensen dwars door me heen kijken als het ware, want ik vertel mijn verhalen op de piano”, zei hij bij zijn eerste live-optreden op Radio2.

Jake Reese
Hij won in 2010 de X-factor. Hij doet de vocals voor dance nummers en commercials voor DJ Hardwell en anderen. Hij won een International Dance Music Award in Miami. (Een leuk feitje is dat ook Justin Bieber daarvoor genomineerd was.) Nu heeft hij zijn solocarrière weer opgepakt met het nummer ‘Calling It Home’.


Discobar goes Eurovision | Live op groot scherm za 18 mei ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify