;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Rowwen Hèze, Milow en Pat Smith
zaterdag 01 jun ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Rowwen Hèze, Milow en Pat Smith

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Rowwen Hèze
‘Wear of gen wear’. De allereerste zin van het nieuwe album ‘Voorwaartsch’ en tevens het thema van de vrijwel uitverkochte slotconcerten in november. In juli staat Rowwen Hèze in de jubileumeditie “50 jaar” op Pinkpop. Zaterdag hoor je 3 liedjes van het nieuwe album.

Milow
‘Ayo Technolgy’ is bij ons het bekendste nummer van deze Belgische singer/songwriter. Deze week komt zijn nieuwe album ‘Lean Into Me’ uit met daarop het nummer ‘Lay Your Worry Down’ ft. Matt Simons. Zaterdag bij Muziekcafé zingt hij dit nummer en ook zijn nieuwste single ‘Help’.

Pat Smith
Pat Smith is pro surfer, drum and bass MC en zanger van Splendid. Zijn tweede solo EP ‘Vudu BLVD’ (in normaal Nederlands: Voodoo Boulevard) is een ode aan de boulevard van Scheveningen maar ook in 6 liedjes een liefdesbrief aan de rest van de wereld.


Zep & Friends + John Frost + Kevin Storm za 1 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify