Avrotros Muziekcafé Met Veldhuis & Kemper, Melle en Froukje
zaterdag 27 nov ‘21
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Carolien Borgers ontvangt wekelijks bijzondere muzikale gasten voor een interview en een miniconcert. 

Elke zaterdagmiddag. Deuren open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, reserveren en zitten is verplicht. Er geldt een minimum leeftijd van 10 jaar.

Veldhuis & Kemper

Het is 20 jaar geleden dat Veldhuis & Kemper voor het eerst samen op het podium stonden en het is still going strong. Dit najaar spelen de mannen de tour van het nieuwe cabaretprogramma Hou Dat Vast. Nu hebben ze deze maand ook een nieuw nummer uitgebracht: Weten Hoe Het Is. Het is de eerste van negen gloednieuwe nummers. De andere tracks, onder andere uit het nieuwe cabaretprogramma, verschijnen binnenkort.

Melle

Melle IJsbrand Boddaert is een singer-songwriter en multi-instrumentalist uit Leiden. Op zijn vijfde werd hij verliefd op het geluid van een cello en kreeg hij een ukelele voor zijn verjaardag waarop hij Beatles speelde met zijn vader. Een paar jaar later begon hij met eigen liedjes schrijven met zijn ukelele en deed hij zijn eerste live optredens. Inmiddels timmert Melle al een aantal jaar aan de weg en is hij alweer bezig met zijn derde EP, waar Already Home de tweede single van is.

Froukje

Froukje Veenstra is 20 jaar en werd geboren in Nieuwkoop. Begin 2020 scoorde Froukje de Megahit bij de collega’s van 3FM met haar nummer Groter Dan Ik, een protestlied dat de klimaatcrisis beschreef. Vanaf toen ging het balletje rollen en zette ze zich in één keer op de kaart als nieuwe belofte van de Nederlandse muziek. Haar eerste EP, Licht en Donker, kwam in januari dit jaar uit. En nu is daar de gloednieuwe single Een Teken.


Open Podium zo 28 nov ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify