;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 22 jun ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Jeroen van der Boom, Suzy V en Steffen Morrison

JEROEN VAN DER BOOM

‘Winnaars’ is zijn 32ste single. Jeroen: “Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het is een fantastisch liedje geworden, maar ook een nummer met een boodschap. We hebben proberen te vertalen dat iedereen een winnaar is.”

SUZY V

Suzy V is singer-songwriter van Nederlands/Siciliaanse afkomst, Ze schrijft en speelt liedjes over de hoogte- en dieptepunten van haar leven. ‘Somebody Just Like You’ is de single van haar nieuwe album ‘Sound Of The Sea’.

STEFFEN MORRISON

Voor zijn album ‘Movin’ On’ dat in 2018 is uitgekomen, schreef Steffen Morrison songs met onder andere Andy Platts (Mamas Gun, Young Gun Silverfox) Luke Juby en Tjeerd Oosterhuis. Het nummer ‘Positivity’ is de nieuwste single.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Soulmachine za 22 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify