;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Bennie Jolink, Julia Zahra en Komodo
zaterdag 20 apr ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Bennie Jolink, Julia Zahra en Komodo

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Bennie Jolink
Bennie Jolink, van oorsprong beeldend kunstenaar, brengt op zijn nieuwe album ‘Bernard Joling: Post Normaal’ zijn drie meest geliefde kunstvormen samen. Het album met daarop 12 nieuwe songs is verpakt in een 96-pagina tellend boek met ruim 60 tekeningen. Hij doet maar één live-optreden en dat is in Muziekcafé.

Julia Zahra
Zij werd de jongste winnares (18) van TVOH in 2013. Ook won ze het AVROTROS tv-programma “De Beste Zangers Van Nederland”. In november begint ze aan haar tweede theaterrondje: ‘The Remedy Tour Part 2’. Haar nieuwste single heet ‘Do You’.

Komodo
Dit vijftal maakt naar eigen zeggen ‘vintage exotic rock-‘n’-roll’. De single van het debuutalbum is ’44 Calls’, een broeierige vintage rocksong die gaat het over een small time drugsdealer die hopeloos verstrikt zit in een leven waar hij niet uit kan stappen, hoe graag hij ook zou willen, want: 44 calls to make…


Judith Hill (USA) za 20 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify