;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Davina Michelle, Noah Kahan, GOSTO en Jim van der Zee
zaterdag 13 apr ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Davina Michelle, Noah Kahan, GOSTO en Jim van der Zee

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Davina Michelle
Met ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria scoorde zij een nummer 1 hit. Als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Davina staat 11 augustus in het voorprogramma van P!nk in Den Haag. Haar nieuwe engels-talige single ‘Skyward’ hoor je zaterdag.

Noah Kahan
Deze jonge Amerikaanse singer-songwriter scoorde vorig jaar een wereldwijde hit met het nummer ‘Hurt Somebody’. Later verschijnt er ook een versie met zang van Julia Michaels. Hij speelde in het voorprogramma van de tournee van George Ezra.

Jim van der Zee
In 2018 won hij TVOH met coach Anouk en bracht vorig jaar zijn eerste album ‘Where I Come From’ uit. Nu is er de eerste single ‘I Do Believe It’s Time’ van het tweede album dat in het najaar uit gaat komen.

GOSTO
Roel GOSTO Vermeer is singer, multi-instrumentalist, songwriter en producer. ‘What Do You Mean ‘You Need A Colour TV’ is de titel van het album dat 5 april uitkwam met de single ‘The Great Unknown’.

 


A Celebration of Prince | Let's go Crazy Clubtour za 13 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify